Fatshark voegt crossplay toe aan Warhammer 40,000: Darktide

Fatshark voegt crossplay toe aan Warhammer 40,000: Darktide

Toen ontwikkelaar Fatshark Warhammer 40,000: Darktide uitbracht, verwachtten veel fans een multiplayer-ervaring die minstens zo spannend en wreed was als die van Vermintide 2 van de studio. De balans vinden tussen melee en ranged combat om een goede ervaring te leveren was waarschijnlijk behoorlijk moeilijk, maar de ontwikkelaars kwamen met een spel dat precies de juiste hoeveelheid van beide heeft. Ondanks enkele prestatieproblemen bij de lancering heeft Fatshark hard gewerkt aan het verbeteren van de game, die nu in een veel betere staat verkeert.

 

 

Crossplay en meer

In die lijn brengt de nieuwste Warhammer 40,000: Darktide een functie waar de spelers al een tijdje om vragen: crossplay op PC. Tot nu toe konden spelers die zich via Steam onderdompelden in het universum van Darktide hun ervaring niet delen met spelers die via de Microsoft Store speelden. Hoewel het probleem voor andere soorten games misschien klein is, is het voor Warhammer 40,000: Darktide een behoorlijk groot nadeel, omdat het spel voornamelijk multiplayer is. Net als in de Vermintide-serie kun je het spel ook solo spelen, maar de gameplay komt pas echt tot zijn recht als je samen met andere spelers hordes cultisten en chaosdemonen neermaait.

Patch 11 voegt ook een reeks bugfixes en gameplayverbeteringen toe aan de game die andere gebieden bestrijken. Veel zegeningen zijn herzien en worden nu consistenter geactiveerd. Ook zijn sommige wapens wat aangepast voor een evenwichtigere ervaring, waaronder de Recon Lasgun, het Ogryn Slab Shield en de Stub Revolver. Je kunt alle veranderingen in de nieuwste Warhammer 40,000: Darktide update bekijken in de officiële Patch 11 notes.

Warhammer 40,000: Darktide biedt een geweldige ervaring voor diegenen die op zoek zijn naar een first-person actiegame voor meerdere spelers in het duistere universum van het tafelbladspel van Games Workshop. Als je het wilt ontdekken, zijn de beste prijzen om een Warhammer 40,000: Darktide PC-sleutel te kopen beschikbaar met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief