Een Final Fantasy XVI State of Play komt er morgen aan

Een Final Fantasy XVI State of Play komt er morgen aan

Square Enix richt zich volledig op het volgende deel in zijn beroemdste RPG-serie. Final Fantasy XVI brengt een compleet nieuwe cast van personages die een episch avontuur zullen beleven in de wereld van Valisthea. In dit nieuwe scenario strijden zes verschillende naties tegen elkaar, maar de zaken nemen een wending wanneer een mysterieuze plaag, bekend als de Blight, zich begint te verspreiden, mensen infecteert en de spanning tussen de naties de pan uit rijst. Deze naties gebruiken individuen die als gastheer dienen voor krachtige wezens die bekend staan als Eikons om hun agenda's na te streven. Final Fantasy XVI volgt het verhaal van Clive Rosfield en zijn broer. Samen met een paar vrienden beginnen ze aan een missie om wraak te nemen op de duistere Eikon Ifrit, die het koninkrijk Rosaria heeft verwoest.

Een evenement gewijd aan Final Fantasy XVI

We hebben al verschillende aspecten van de gameplay van Final Fantasy XVI kunnen ontdekken via een reeks video's, maar er komt zeer binnenkort nog veel meer informatie beschikbaar. Square Enix heeft in samenwerking met Sony een State of Play georganiseerd, gewijd aan Final Fantasy XVI. Het evenement vindt morgen om 23.00 uur CEST plaats en is te bekijken via Twitch en YouTube. Bereid je voor op meer dan 20 minuten aan nieuwe gameplaybeelden en veel details over het aankomende rollenspel. 

 

 

Final Fantasy XVI zal de overgang van de serie bevestigen naar meer actiegerichte gevechten die de turn-based mechanieken achter zich laten. Een dergelijke verandering was een succes in Final Fantasy VII Remake, en zal waarschijnlijk de standaard worden voor elk toekomstig deel in de serie. Laten we hopen dat we in de showcase van morgen meer details kunnen ontdekken over het nieuwe gevechtssysteem.

Ondertussen, als je een fan bent van Final Fantasy en je wilt dit nieuwe avontuur beginnen zodra het uitkomt op 22 juni, moet je onze prijsvergelijker gebruiken om de beste deals te vinden voor Final Fantasy XVI PS5 sleutels.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

  • Officiële website : FF16
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : Square Enix
  • Ontwikkelaar : Square Enix
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 22 juni 2023
Reward Event Will you embrace the challenge of entering the world of Lies Of P and uncovering its mysteries while facing its most cunning foes? Are you ready for the next chapter in Lies Of P?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief