Instant Gaming EU
 
 

HITMAN 3 krijgt nog een heel jaar aan inhoud

HITMAN 3 krijgt nog een heel jaar aan inhoud

De laatste tijd weten we dat HITMAN 3 het meest succesvolle spel aller tijden is in de serie met Agent 47 in de hoofdrol. De huurmoordenaar heeft veel fans, maar het is de gameplay van het nieuwste deel in de serie die de spelers in de ban heeft. Volgens IO Interactive tellen hun aantallen op tot meer dan 50 miljoen voor de hele World of Assassination trilogie. De ontwikkelaar heeft ook bevestigd dat HITMAN 3 een tweede jaar aan inhoud krijgt, na een eerste vol DLC's en extra inhoud.

 

"HITMAN 3 launched in early 2021 was a huge success and we are very proud that the World of Assassination trilogy reached the phenomenal milestone of 50 million players. Today it's all about confirming that the extensive content of Hitman 3 will continue after the market launch in 2022 with new maps, new storylines, new modes and new ways of playing."

HITMAN 3 Year 2

IO Interactive heeft al nieuwe inhoud klaar voor HITMAN 3, en lanceert die begin 2022. De ontwikkelaar zal het spel het hele jaar blijven ondersteunen, maar begint met het toevoegen van verschillende nieuwe functies op 20 januari. Het spel zal vanaf die datum Ray Tracing en PS VR ondersteunen, en het krijgt een nieuwe spelmodus: Elusive Target Arcade. De ontwikkelaar zal in de komende weken meer informatie onthullen over de nieuwe spelmodus en welke platforms de VR versie zal ondersteunen, samen met extra details voor een grote update die gepland is voor Lente 2022.

 

 

We kunnen niet wachten tot IO Interactive de komende inhoud voor HITMAN 3 gedetailleerd uit de doeken doet, maar het is goed te weten dat niet alles betaalde DLC zal zijn en dat spelers toegang zullen hebben tot gratis inhoud. Als je nog moet ontdekken wat er zo gaaf is aan het spel, ga dan gerust naar onze vergelijker om op elk moment de beste aanbiedingen en de beste prijs voor HITMAN 3 te vinden.

17.82€
Hitman 3
Hitman 3
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief