You are here
We also support
 
 
 
 

IO Interactive verhelpt overdrachtsproblemen in Hitman 3

IO Interactive verhelpt overdrachtsproblemen in Hitman 3
8 feb. 2021 12:00

Zoals je waarschijnlijk al gemerkt hebt als je Hitman 3 op de PC speelt, is het momenteel niet mogelijk om Hitman 2 levels over te zetten in het spel. Dat is een van de functies die het spel eigenlijk heeft en het werkt zonder problemen op consoles. Het probleem met Hitman 3 op PC komt door de exclusiviteitsovereenkomst tussen IO Interactive en Epic Games voor de uitgave van het spel. De PC versie van Hitman 3 is alleen verkrijgbaar in de Epic Games Store, maar er zijn nogal wat spelers die de vorige delen in de World of Assassination serie al op Steam bezitten. Uiteraard is het overzetten van de gegevens van het ene naar het andere platform geen gemakkelijke zaak, zeker niet als we rekening houden met de enorme rivaliteit tussen beide.

 

 

Dit probleem werd een paar dagen voor de release van Hitman 3 ontdekt en IO Interactive was vrij snel om op de bezorgdheid van de spelers in te gaan en beloofde dat ze een oplossing zouden vinden waardoor alle spelers die Hitman en Hitman 2 al op de PC bezaten de levels uit die spellen op Hitman 3 konden spelen zonder de spellen opnieuw in de Epic Games Store te hoeven kopen.

Het lijkt erop dat de makers van Hitman 3 doen wat ze beloofd hebben, en de oplossing voor het probleem zou deze maand moeten komen.

Terwijl we druk bezig zijn geweest met de lancering van Hitman 3, hebben we ook gewerkt aan de beloofde oplossing om PC spelers in staat te stellen locaties die ze al bezitten te importeren in het spel op Epic. We hebben die oplossing uitgewerkt en ze wordt momenteel van alle kanten getest en geverifieerd om haar zo robuust mogelijk te maken.

Wat de timing betreft, is het zeker een geval van liever vroeg dan laat. Zelfs met de langste schattingen die we hebben bekeken, zal de oplossing vóór eind februari volledig uitgerold zijn. We houden je op de hoogte van de volgende stappen.

Dit is goed nieuws voor de fans van de serie, want ze zullen toegang krijgen tot veel meer inhoud voor Hitman 3 op de PC als ze de vorige Hitman spellen al bezitten. Als je Hitman 3 nog niet geprobeerd hebt, mis je een geweldig spel dat je op elk moment voor de beste prijs in onze vergelijker kunt vinden.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

event marvel
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief