Instant Gaming EU
 
 

De eerste uitbreiding voor Hitman 3 komt volgende week beschikbaar

De eerste uitbreiding voor Hitman 3 komt volgende week beschikbaar

Niet alleen slaagde IO Interactive erin de problemen met het importeren van locaties uit eerdere spellen in de serie kort na de release van Hitman 3 op te lossen, maar ze zijn ook bijna klaar om de eerste DLC voor het spel te lanceren. Agent 47 zal zich tegen het eind van deze maand in een nieuw avontuur kunnen storten dankzij de Seven Deadly Sins, een zevendelige uitbreiding die gisteren werd aangekondigd.

Zoals de naam van de DLC al aangeeft, zullen de Zeven Dodelijke Zonden om die draaien, waarbij spelers diep in het brein van Agent 47 worden meegenomen en nieuwe gameplay mogelijkheden, missies en voorwerpen krijgen om je favoriete huurmoordenaar aan te passen. De eerste episode van deze uitbreiding richt zich op Hebzucht, en brengt je naar Dubai om een nieuwe escalatie te voltooien, The Greed Enumeration, waarin gouden munten een dodelijke verleiding zullen zijn. De DLC zal ook een vrij te spelen outfit voor Agent 47 bevatten die hem er stijlvoller dan ooit laat uitzien met het Rapacious Suit, het Greedy Little Coin, en The Devil's Cane.

 

 

Act 1: Greed verschijnt op 30 maart op alle platforms, en je kunt het afzonderlijk kopen of als deel van de Seven Deadly Sins Collection voor Hitman 3, een compilatie die alle uitbreidingen met zonde-thema zal bevatten als ze beschikbaar komen.

Maar niet alle inhoud die naar Hitman 3 komt is betaald, en wie niet bereid is meer geld in het spel te steken krijgt ook de kans nieuwe uitdagingen aan te gaan met nieuwe escalaties, uitgelichte contracten, en ongrijpbare doelwitten die in de komende maanden aan het spel worden toegevoegd. Je ziet ook de terugkeer van seizoensgebonden evenementen waar spelers dol op waren in eerdere delen in de Hitman serie.

Hitman 3 is een heel degelijke optie als je een stealth spel zoekt en het lijkt erop dat ontwikkelaar IO Interactive vastbesloten is nogal wat inhoud te lanceren die het spel nog een tijdje fris zal houden.

17.71€
Hitman 3
Hitman 3
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief