Hitman 3: we kennen alle bestemmingen

Hitman 3: we kennen alle bestemmingen

Minder dan tien dagen voor de release van Hitman 3, zal het wachten snel tot een einde komen voor alle fans van de serie die staan te popelen om weer als Agent 47 te spelen.

In de afgelopen weken hebben we meer kunnen leren over Hitman 3 door middel van de promotiecampagne van het spel. We konden ook een glimp opvangen van de gameplay in de VR-versie voor Playstation-consoles, en iets eerder toonde IO Interactive de start van de allereerste missie van het spel in Dubai en onthulde dat er zes bestemmingen zullen zijn die we in Hitman 3 konden bezoeken.

Hoewel we al wisten dat we naar Dubai, China en Engeland zouden worden gestuurd, hadden we geen idee waar we anders heen zouden gaan in het spel. Maar het is geen geheim meer, want IO Interactive heeft ze allemaal onthuld in een blogpost op de officiële website. Daarom zullen Duitsland, Argentinië en Roemenië de road trip van Agent 47 voltooien. IO Interactive heeft ook wat extra informatie over elk van hen gepubliceerd:

 

Berlijn, Duitsland

Ga naar de rand van Berlijn, een stad die bekend staat om zijn sprookjes, levendige stijl en chaotisch nachtleven. Of je nu op zoek bent naar een plek om te reflecteren en te herstellen of de duizelingwekkende adrenalinestoot van een epische rave wilt ervaren, Berlijn zal je helpen om beide dingen en alles daartussenin te vinden.

Mendoza, Argentinië

Als een van de meest bekende wijngebieden in Zuid-Amerika is Mendoza de perfecte plek om de prachtige bezienswaardigheden en verworven smaken van Argentinië in zich op te nemen. Van de glooiende heuvels tot aan de moderne wijngaarden zijn er volop mogelijkheden om te verkennen.

Karpaten, Roemenië

De laatste missie in de World of Assassination-trilogie neemt je mee naar de Karpaten.

 

 

Er is niet veel informatie over de laatste locatie, waarschijnlijk om het einde van het spel niet te verpesten. De volgorde waarin Agent 47 naar deze verschillende plaatsen in de wereld zal reizen is als volgt: Dubai (Verenigde Arabische Emiraten), Dartmoor (Verenigd Koninkrijk), Berlijn (Duitsland), Chongqing (China), Mendoza (Argentinië), en de Karpaten (Roemenië). Meer informatie zou moeten komen voor de release van Hitman 3 op 21 januari, in ieder geval een lanceertrailer. Als u het tegen de beste prijs wilt krijgen, aarzel dan niet om onze vergelijker te bezoeken.

11.99€
Hitman 3
Hitman 3
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief