Hitman 3: Locatiecontroverse opgelost

Hitman 3: Locatiecontroverse opgelost

De release van Hitman 3 staat voor de deur, en de onthulling van de laatste details rond het spel hebben in het weekend voor onverwachte problemen gezorgd bij ontwikkelaar IO Interactive. Zoals je waarschijnlijk weet, heb je, als je Hitman 2 bezit, toegang tot extra locaties in het nieuwe spel. In feite beloofde IO dat alle Hitman 2-maps in Hitman 3 beschikbaar zouden zijn voor degenen die het tweede deel in de serie bezitten. Maar afgelopen vrijdag ontdekten we dat dat misschien niet het geval is. De ontwikkelaar kon geen manier vinden om de licenties van spelers over te dragen van Steam naar de Epic Store. Daarom zouden spelers Hitman 2 op EGS moeten kopen om de inhoud voor Hitman 3 vrij te spelen, aangezien het nieuwe spel exclusief voor dat platform is.

 

 

Natuurlijk zorgde deze aankondiging voor veel klachten, vooral van spelers die Hitman 3 van tevoren hadden besteld en verwachtten dat ze toegang zouden krijgen tot alle content van de vorige spellen die ze in bezit hadden op Steam. Oorspronkelijk bood IO Interactive een enorme korting van 80% op de Access Pass die al deze content beschikbaar zou maken voor Hitman 3, maar ze hebben een nieuwe strategie aangenomen om te voorkomen dat spelers worden gedwongen om te betalen voor content die ze al op de PC hebben.

"Op de PC blijven we samen met onze partners werken aan een oplossing die PC-spelers die Hitman 1 of Hitman 2 bezitten in staat stelt om zonder extra kosten locaties van die spellen in Hitman 3 te importeren. We kunnen garanderen dat spelers de spellen NIET opnieuw hoeven te kopen. Totdat we dit in de komende weken uitrollen, is de Hitman 1 GOTY Access Pass gratis voor alle PC-spelers die Hitman 3 in de eerste tien dagen van de release vooraf bestellen of kopen".

Hoewel er een permanente oplossing komt, is de Hitman 3-ontwikkelaar van plan zich aan zijn woord te houden. De prelaunchgids van het spel is dienovereenkomstig bijgewerkt, en we hopen zo snel mogelijk een aankondiging te zien over hoe je Hitman 2-locaties kunt importeren.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief