Eneba COM
 
 

Hitman III: 5 minuten spelen in Dubai

Hitman III: 5 minuten spelen in Dubai

Het werd slechts een paar maanden geleden aangekondigd, maar Hitman 3 zal zeer binnenkort bij ons thuis aankomen. De release staat gepland voor 20 januari, dus we zullen niet te lang hoeven te wachten om het te spelen. IO Interactive heeft al een bepaalde hoeveelheid informatie over het spel onthuld, in het bijzonder over de verschillende modi en de bestemmingen in het spel. We hebben onlangs de openingsfilm van het spel ontdekt waarin we konden zien dat Lucas Gray, een van de emblematische personages uit de serie, een rol zou spelen in Hitman 3.

Een nieuwe video, gepubliceerd door Gameinformer, toont de eerste vijf minuten van de Hitman 3-gameplay. Het avontuur begint met de On the Top of the World-missie, waarmee je het avontuur direct op de top van een gloednieuwe wolkenkrabber, waarvan de inwijdingsceremonie aan de gang is, in het koude zweet zult zetten. Je hebt twee doelwitten die je moet uitschakelen, en je wordt bijgestaan door Diana en Gray. Behalve de gadgets die in de video te zien zijn, biedt het ons geen nieuwe informatie over Hitman 3-gameplay. We kunnen echter wel genieten van de luxueuze setting. 

 

 

Aan de andere kant laten de kolommen van Game Informer lesem dat Hitman 3 het laatste deel in de serie zal zijn, in ieder geval voor een tijdje. Dit is slechts een halve verrassing als je bedenkt dat IO Interactive afgelopen november heeft aangekondigd dat ze aan een ander project gaan werken, dit keer gewijd aan Agent 007. Het moet gezegd worden dat het werken aan zo'n beroemde licentie een risico is voor de studio, dus is het logisch dat ze zich volledig willen richten op dit nieuwe project. Het heet tijdelijk "Project 007", en het is bedoeld om ons een verhaal te bieden dat de oorsprong van de beroemdste spion ter wereld oproept. Fans van de Hitman-serie zijn wellicht ook geïnteresseerd in deze serie.

Totdat het klaar is, kunnt je genieten van Hitman 3, dat de World of Assassination-trilogie op 21 januari zal voltooien.

16.51€
Hitman 3
Hitman 3
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief