Instant Gaming EU
 
 

Je kunt eindelijk bestemmingen uit vorige spellen importeren in Hitman 3

Je kunt eindelijk bestemmingen uit vorige spellen importeren in Hitman 3

Hitman 3 kwam een maand geleden uit en het is een van de belangrijkste lanceringen van het begin van het jaar. Het spel heeft een zeer warm onthaal gekregen, haalde een indrukwekkend aantal verkopen en werd zelfs de grootste digitale lancering van de franchise tot nu toe. Maar vóór al dit succes maakte Hitman 3 wat controverse mee die rechtstreeks te maken had met het feit dat het spel een Epic Games exclusive is op de PC. Deze eenvoudige aankondiging was al genoeg om sommige spelers te ergeren, maar het werd een probleem toen IO Interactive aankondigde dat het importeren van Hitman 1 en Hitman 2 bestanden in het spel ingewikkelder was dan ze verwachtten, vooral voor het tweede spel, dat niet beschikbaar is op Epic Games' digitale distributieplatform. De studio kondigde een tijdje geleden aan dat ze een oplossing voor dit probleem zochten en verzekerde de spelers dat ze niet meer zouden hoeven te betalen om toegang tot die levels te krijgen.

De oplossing is gevonden, want IO Interactive heeft aangekondigd dat het importeren van bestemmingen in Hitman 3 nu mogelijk is.

PC spelers die HITMAN 1 of HITMAN 2 bezitten kunnen nu zonder extra kosten bestemmingen uit deze spellen in HITMAN 3 importeren. Nadat ze op hun IOI account zijn ingelogd, moeten PC spelers een eenvoudig 3-stappen proces volgen om hun bestemmingen in HITMAN 3 te importeren.

Het drie-stappen-proces voor het importeren van locaties in HITMAN 3 op de PC:

1. Lees de instructies

2. Controleer je accounts

3. Claim inhoud / importeer bestemmingen

IO Interactive heeft op hun website een gids gepubliceerd die je stap voor stap door het proces laat gaan. Er wordt ook bij vermeld dat de inhoud die aan de bestemmingen gekoppeld is de naam van Access Pass draagt. Om de complete procedure te raadplegen ga je naar dit adres. En als je Hitman 3 nog niet hebt, kun je het tegen de beste prijs vinden in onze vergelijker.

 

 

17.71€
Hitman 3
Hitman 3
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief