Instant Gaming EU
 
 

Hitman 3 laat zijn VR-gameplay zien

Hitman 3 laat zijn VR-gameplay zien

De release van Hitman 3 komt met hoge snelheid dichterbij en hoe dichterbij het komt, hoe sneller we informatie over het spel krijgen. Minder dan twee weken voor de officiële release van Hitman 3 beginnen reviews en tests op het internet te verschijnen, en op dit moment lijken ze te bevestigen wat we hebben gezien in de verscheidenheid aan officiële video's die tot nu toe zijn gepubliceerd, met name de recentelijk uitgebrachte gameplay-video's: Hitman 3 heeft veel potentieel.

Parallel daaraan ontdekken we nu nieuwe gameplay van Hitman 3 in virtual reality. Het feit dat dit nieuwste deel in de World of Assassination-trilogie VR bevat is geen verrassing, zoals het een tijdje geleden werd aangekondigd door IO Interactive. Bovendien zal het niet alleen het laatste deel zijn dat in virtual reality kan worden gespeeld, want met Hitman 3 kun je levels uit Hitman en Hitman 2 importeren, als je beide spellen hebt. Deze functie is echter exclusief voor Playstation-spelers. Het maakt inderdaad niet uit of je op PS4 of PS5 speelt, aangezien VR compatibel is met de twee generaties consoles, maar als je Hitman 3 op de PC speelt, zul je het spel niet kunnen spelen op VR, althans nog niet.

 

 

Als je de gelukkige eigenaar bent van een PS VR headset, kun je de hele trilogie vanuit een heel nieuw perspectief spelen. Hitman is een serie die bedoeld is om de speler een intense onderdompeling te bieden en VR kan dit aspect van het spel alleen maar versterken, met name door de spellen in de eerste persoon te laten spelen. Dit is een belangrijk detail omdatHitman 3, net als zijn voorgangers, in zijn klassieke versie in de derde persoon wordt gespeeld.

Welk platform je ook gebruikt om het spel te spelen en of je het nu in virtual reality wilt spelen of niet, Hitman 3 zal beschikbaar zijn op 21 januari, en je kunt het tegen de beste prijs vinden op onze vergelijker.

16.90€
Hitman 3
Hitman 3
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief