Hogwarts Legacy heeft een spectaculaire lanceringstrailer

Hogwarts Legacy heeft een spectaculaire lanceringstrailer

Het was duidelijk dat veel fans van Harry Potter een bezoek zouden brengen aan de gloednieuwe kijk op de Tovenaarswereld die komt met Hogwarts Legacy. Niemand had echter verwacht dat het een van de meest geanticipeerde spellen van 2023 zou worden. Het spel, dat begon als een avontuur dat vooral gericht was op fans van de franchise, trok de aandacht van veel RPG-spelers zodra de ontwikkelaar beelden en de mogelijkheden ervan begon te tonen. Verbluffende graphics, veel actie, een enorme open wereld om te verkennen, en een indrukwekkende reeks activiteiten om te voltooien, geven vorm aan een spannend role-playing avontuur in een fantasiewereld dat er uitziet als een spannende ervaring, ongeacht of je een fan bent van het werk van J. K. Rowling of niet. 

Hogwarts Legacy is het meest gewilde spel op Steam, en het komt binnenkort uit op PC, PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Ontwikkelaar Avalanche Software is klaar voor de komende release. Het heeft een spectaculaire launchtrailer onthuld die dient als introductie voor Hogwarts Legacy.

 

 

Een gloednieuw verhaal

Hogwarts Legacy is een episch avontuur dat je de wereld die velen al kennen door een andere lens laat bekijken. Omdat het spel zich afspeelt in de Tovenaarswereld lang voor de gebeurtenissen in de Harry Potter boeken, hadden de ontwikkelaars de mogelijkheid om een vertakkende verhaallijn te creëren zonder veel beperkingen. Je hoeft niet per se een held te zijn in Hogwarts Legacy; je hebt alle vrijheid om je eigen pad te kiezen als leerling in de academie. Natuurlijk zul je moeten omgaan met de gevolgen die uit je daden voortvloeien.

Als je staat te popelen om je onder te dompelen in deze wereld van magie en tovenarij, lanceert het spel op 10 februari. Je kunt onze prijsvergelijker gebruiken om je Hogwarts Legacy CD sleutel voor de beste prijs te krijgen.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you join Joel and Ellie as they travel across the United States in an epic adventure in  The Last of Us Part 1 Remake? - 66
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief