Wees niet bang voor water in Horizon Forbidden West

Wees niet bang voor water in Horizon Forbidden West

Spelers van over de hele wereld verkennen nieuwe landen met de release vandaag van Horizon Forbidden West: Burning Shores. De eerste uitbreiding voor het vervolg op Horizon Zero Dawn voegt nieuwe gebieden toe voor Aloy om te verkennen in de voortzetting van haar epische avontuur. een nieuwe verhaallijn, nieuwe vrienden, gigantische robots om tegen te vechten en zelfs een vliegende mount waarmee je door een prachtige lucht kunt zweven zijn vanaf vandaag beschikbaar voor alle spelers die de uitbreiding bezitten. Ontwikkelaar Guerrilla Games is vóór de release in de details van Burning Shores gedoken en heeft nieuwe gameplaymechanieken en iteraties en indrukwekkende beelden laten zien, maar weet ons nog steeds te verrassen met de diepgang van sommige functies die ze in het spel hebben geïmplementeerd.

 

 

Te echt voor sommige mensen

In het geval van Horizon Forbidden West kan de geweldige mate van detail voor sommige mensen een probleem zijn. Onderwateractie is vanaf het begin in het spel aanwezig geweest, en de release van Burning Shores zal je daar meer van bieden, want de ooit bruisende stad Los Angeles, die ten zuiden van landerijen ligt, is veranderd in een vulkanische archipel die gedeeltelijk door water is bedekt. Dit brengt zeker nieuwe mogelijkheden voor onderwateravonturen, maar, wat als je daar een probleem mee hebt? Mensen met thalassofobie zouden het moeilijk kunnen krijgen met Horizon Forbidden West, omdat hun angst hen ervan weerhoudt van die kant van het spel te genieten. De jongens van Guerrilla Games willen dat zoveel mogelijk mensen van hun spel kunnen genieten en het spel bevat een indrukwekkende reeks toegankelijkheidsopties om dat doel te bereiken. ze breiden deze verder uit met de toevoeging van een nieuwe modus die speciaal is ontworpen voor mensen die doodsbang zijn voor diep water.

"This feature aims to ease thalassophobia symptoms by improving underwater ambient visibility and allowing you to breathe indefinitely, regardless of story progression.”

Daarom, als je thalassofobie je ervan weerhield om Aloy te vergezellen op haar laatste reis, kun je er zeker van zijn dat de nieuwe toegankelijkheidspatch je gedekt heeft. Patch 1.21 voegt ook andere toegankelijkheidsopties toe, zoals vergrote ondertitels, instellingen voor kleurenblindheid en meer. Helaas zijn die functies exclusief voor PlayStation 5-gebruikers. Vergeet niet dat je onze prijsvergelijker kunt gebruiken om Horizon Forbidden West: Burning Shores goedkoop aan te schaffen en te beginnen met het verkennen van de ruïnes van Los Angeles.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you embrace the challenge of entering the world of Lies Of P and uncovering its mysteries while facing its most cunning foes? Are you ready for the next chapter in Lies Of P?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief