You are here
We also support
 
 
 
 

Hogwarts Legacy: nieuwe trailer schetst DualSense functies

Hogwarts Legacy: nieuwe trailer schetst DualSense functies
NEWS 25 mei 2022 16:00

Warner Bros. Games en Avalanche Studios hebben een nieuwe trailer uitgebracht voor Hogwarts Legacy. De preview belicht hoe het spel tijdens de gameplay zal omgaan met de DualSense besturing en 3D Audio van de PlayStation 5.

Zoals op het officiële PlayStation blog werd onthuld, zullen dankzij de besturing van de nieuwe generatie spelcomputers spreuken gebruik maken van adaptieve triggers en haptische vibratie, die beperkt is tot de rechterkant van de controller om het te laten voelen alsof we een echte toverstok vasthouden.

 

 

DualSense functies voor Hogwarts Legacy

Daarnaast komen er ook andere soorten gewaarwordingen waarmee spelers zich kunnen onderdompelen in de magische wereld van Harry Potter, zoals het waarnemen van de inslagen wanneer een schildspreuk als Protego wordt gebruikt, of het vergroten van de onderdompeling, zoals het binnenste licht van het controlepaneel dat de kleur van het huis van de speler krijgt, groen voor Slytherin, blauw voor Ravenclaw, rood voor Gryffindor, en geel voor Hufflepuff.

De adaptieve triggers en tactiele feedback van DualSense beperken zich niet alleen tot het uitspreken van spreuken en het voelen van toverstokken. Je kunt er ook verschillende andere zintuigen mee voelen, zoals ingrediënten kneden in de les Toverdranken, een kreet van een mandragora horen, of door de lucht vliegen met een bezemsteel of een hippogrief.

Visueel zal de speler Zweinstein en zijn omgeving ook in verbluffende 4K zien, aldus het officiële blog. Door te kiezen tussen de grafische modi "Fidelity" en "Performance" kun je in het spel je eigen ervaring creëren, door voorrang te geven aan een hogere beeldsnelheid of visuele getrouwheid.

Met PlayStation's Tempest 3D AudioTech kun je je als speler in Zweinstein plaatsen, met unieke klanklandschappen die je het gevoel geven aanwezig te zijn. Speel je zonder koptelefoon, dan produceert de DualSense luidspreker extra meeslepende geluiden.

Tenslotte zorgt de ultrasnelle SSD van de PlayStation 5 ook voor snelle laadtijden voor de spelers, hoe ze zich ook besluiten te verplaatsen, per bezemsteel of via het Floo Netwerk snelle reisnetwerk.

Iedereen wordt uitgenodigd om later dit jaar de Tovenaarswereld te verkennen - hopelijk. Je kunt de beste aanbiedingen voor Hogwarts Legacy bekijken in onze prijsvergelijker en je favoriete huissjaal nu alvast bestellen.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief