Spider-man 2 zal aparte en gedeelde skill trees hebben

Spider-man 2 zal aparte en gedeelde skill trees hebben

Nadat Insomniac hun 10 minuten durende gameplay trailer had vrijgegeven, komen er meer details naar buiten over hun langverwachte Marvel’s Spider-Man 2. Het spel zal een unieke skill tree hebben voor zijn twee speelbare personages, Peter Parker en Miles Morales. Het spel brengt de actie ook buiten Manhattan en in de buitenwijken van Queens.

Mocht je het gemist hebben, hier is de gameplay video voor Spider-Man 2, die overigens meer dan 20M views heeft opgeleverd:

 

 

Actie is zijn beloning

VVolgens Insomniac's community manager Aaron Jason Espinoza zullen de twee skill trees zo werken:

"Between Peter's new Symbiote abilities and Miles' newfound blue bioelectric powers, each Spider-Man has their own unique set of skills that can be upgraded via an all-new individual skills tree. Our heroes share technology and train together, too, so we also included a shared Skill Tree that offers parallel upgrades for both."

Het hebben van een gedeelde vaardigheidsboom is logisch vanwege de mentor-leerling relatie tussen Peter en Miles, en ook omdat de twee informatie en technologie met elkaar delen. 

Tegelijkertijd vereisen hun unieke krachten afzonderlijke vaardigheidsbomen. Voor Miles zijn dat onder meer gebiedsaanvallen en kettingbliksem. Ondertussen geeft Peters band met de symbiote hem verhoogde kracht en zwarte tentakels waarmee hij vijanden kan grijpen en wegslingeren en kogels kan afbuigen.

Van het symbiote pak is echter bekend dat het zijn gastheer mentaal aantast. Het dragen van het zwarte pak voedt onvermijdelijk Spidey's woede, wat leidt tot ongecontroleerde agressie en gewelddadig gedrag, zoals te zien is in diverse Spider-Man media:

 

 

Dit komt op een ongelegen moment, want Spider-Man 2 zal ook een nieuwe reeks hoofdbrekens opleveren voor het muurkruipende duo, waaronder Black Cat, Wraith, Tombstone, The Lizard, en natuurlijk de twee grootste slechteriken in de stad, Kraven the Hunter en Venom. Zullen we een botsing zien tussen Miles en zijn mentor voordat ze onvermijdelijk een team vormen? We zullen moeten afwachten.

Terwijl we de dagen aftellen tot een vaste releasedatum, kun je onze aanbiedingen in de gaten houden voor een betaalbare Marvel’s Spider-Man 2 PS5 sleutel. Mocht je het nog niet geprobeerd hebben, bekijk dan de geremasterde versie van de originele Marvel’s Spider-Man.

  • Officiële website : Spiderman 2
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Beat em up
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Insomniac Games
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 20 oktober 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief