Microsoft Flight Simulator komt VR deze maand

Microsoft Flight Simulator komt VR deze maand

Er zijn dingen die belangrijker zijn dan actie, spanning of een goed verhaal als het gaat om simulatiespellen. De waarde van realisme overtreft die andere factoren in de meeste gevallen met een enorme marge, en iedereen weet dat Microsoft Flight Simulator het beste van het beste is als het gaat om het aanbieden van precies dat. Niet alleen biedt het je een ongelooflijk gedetailleerd beeld met zeer responsieve besturing, waardoor je kunt vliegen met welk vliegtuig je ook vliegt, maar het biedt ook de meest realistische weergave van de wereld die je omringt. De ervaring is echt verbazingwekkend, en het is de belangrijkste reden dat de serie nog steeds een van de favorieten is van de fans van dit soort spellen. Met een brede selectie van vliegtuigen om te vliegen en bestemmingen over de hele wereld, is Microsoft Flight Simulator waarschijnlijk het beste als het gaat om het leveren van een realistische vliegervaring, en het staat op het punt om nog beter te worden voor sommige mensen.

Ontwikkelaar Asobo heeft bevestigd dat Microsoft Flight Simulator op 22 december VR-ondersteuning krijgt. De nieuwe functie zal worden toegevoegd via een gratis update waarmee je het spel kunt spelen met een van de belangrijkste VR-headsets, waaronder Oculus Rift, Valve, en meer. Het VR aspect van Microsoft Flight Simulator zal betrekking hebben op de gameplay maar ook op het in-game menu, dus je hoeft die modus niet te verlaten om er doorheen te navigeren en de opties die je wenst te regelen.

 

 

Deze update komt eerder dan een andere die in januari zal landen, en die zal gebruik maken van luchtfoto's van het Verenigd Koninkrijk om een nog meer gedetailleerde en echte weergave van het gebied en zijn herkenningspunten in het spel te introduceren.

Als je je wilt aansluiten bij de miljoenen spelers die al genieten van de Microsoft Flight Simulator-ervaring, hoef je alleen maar onze vergelijker te gebruiken om het te vinden voor de beste prijs en het online te kopen.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief