UK en Ierland zien nu veel beter uit in Microsoft Flight Simulator

UK en Ierland zien nu veel beter uit in Microsoft Flight Simulator

Een van de grootste verkoopargumenten van Microsoft Flight Simulator is het verbazingwekkende niveau van realisme in het spel. Van de vliegtuigen die je kunt besturen tot elk detail in de cockpit, elk klein detail dat je maar kunt bedenken is vertegenwoordigd in de laatste aflevering van de langlevende simulatieserie om een unieke ervaring te leveren die je het gevoel geeft dat je in de lucht bent en je favoriete vliegtuig bestuurt. Maar zo'n hoog niveau van realisme en detail stopt niet bij de vliegtuigen en het omvat ook het terrein dat zich duizenden meters onder je bevindt. Microsoft Flight Simulator staat bekend om het gebruik van satellietgegevens om de meest nauwkeurige en gepolijste weergave van elk land te bieden, inclusief specifieke oriëntatiepunten. De nieuwste gratis update van het spel is net uitgebracht, en het brengt veel verbeteringen in de landschappen die je zult zien in het Verenigd Koninkrijk & Ierland.

Neem een vlucht naar een regio die rijk is aan traditie, cultuur en erfgoed - en niet te vergeten een flinke portie mythes en legendes. Van koninklijke zetels tot financiële centra, van bruisende stedelijke centra tot uitgestrekte boerderijen en klifdorpjes, de pracht van het Verenigd Koninkrijk en Ierland is volledig te zien met dramatische upgrades en visuele verbeteringen.

Ontwikkelaar Asobo heeft deze gebieden verbeterd met 3D fotogrammetrie voor de steden Birmingham, Bristol, Cambridge, Londen en Oxford, evenals vijf nieuwe vliegvelden (Barra, Liverpool, Land's End, Manchester-Barton, en Out Skerries). De update voegt ook meer dan 70 nieuwe oriëntatiepunten en landmarks toe om je ervaring in Microsoft Flight Simulator zo echt te maken als maar kan. Tenslotte heb je na de installatie van de update een paar nieuwe activiteiten om aan deel te nemen. Je kunt de Noordelijke Eilanden verkennen in een Iconic Flight en proberen een paar Landing Challenges te voltooien in de Shetland archipel en in Zuidoost-Engeland.

 

 

Microsoft Flight Simulator is verkrijgbaar op PC en Xbox Series X/S. Je vindt het op elk moment tegen de beste prijs in onze prijsvergelijker.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief