Microsoft Flight Simulator heeft meer dan 2 miljoen spelers

Microsoft Flight Simulator heeft meer dan 2 miljoen spelers

Hoewel de Microsoft Flight Simulator-serie vrij populair is en de spellen ervan meestal de meest gedetailleerde simulatie-ervaring bieden van alle spellen die op de markt verkrijgbaar zijn als het gaat om vliegende vliegtuigen. Zelfs op die manier is het nieuwste spel in de serie het snelst gegroeid tot meer dan twee miljoen spelers volgens een publicatie van Jorg Neumann, hoofd van Microsoft Flight Simulator, op Xbox Wire. Het spel werd op 18 augustus uitgebracht en veel spelers hebben als piloten van hun favoriete vliegtuigen de lucht in kunnen vliegen, genietend van ongelofelijk gedetailleerde graphics. Het spel is vorige week tijdens The Game Awards geselecteerd voor de Beste Sim / Strategie 2020 en het is ook de grootste lancering op Xbox Game Pass voor de PC-geschiedenis.

 

 

Er komt ook een verscheidenheid aan nieuwe content naar het spel in de toekomst, en het zal waarschijnlijk nog meer spelers naar Microsoft Flight Simulator lokken. Een VR update komt naar het spel op 22 december, maar er zijn ook meer nieuwigheden die in de komende maanden zullen komen, met verschillende simulatie- en wereldupdates die veel troeven zullen bevatten. Je kunt ze downloaden om je vliegervaring te verbeteren met nog meer gedetailleerde territoria.

"Onze lancering in 2020 was slechts het begin van onze reis met Microsoft Flight Simulator. We zijn verheugd om dit momentum in 2021 te dragen - we zullen in de zomer op Xbox Series X|S lanceren, we plannen 3 grote updates van de simulatie, en we zullen de wereld 4 tot 5 keer updaten met extra World Updates (en een paar andere verrassingen die we hebben gepland)".

Ondertussen, of je nu een beginner bent of een ervaren piloot, het enige wat je hoeft te doen is onze vergelijker te bezoeken om Microsoft Flight Simulator te vinden voor de beste prijs op alle platformen als je de meest realistische vliegsimulatie wilt meemaken.

  • Officiële website : MFS 2020
  • Categorieën : Simulatie
  • Uitgever : Xbox Game Studios
  • Ontwikkelaar : Asobo Studio
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 17 augustus 2020
  •     Xbox Series X : 27 juli 2021
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief