Microsoft Flight Simulator heeft meer dan 2 miljoen spelers

Microsoft Flight Simulator heeft meer dan 2 miljoen spelers

Hoewel de Microsoft Flight Simulator-serie vrij populair is en de spellen ervan meestal de meest gedetailleerde simulatie-ervaring bieden van alle spellen die op de markt verkrijgbaar zijn als het gaat om vliegende vliegtuigen. Zelfs op die manier is het nieuwste spel in de serie het snelst gegroeid tot meer dan twee miljoen spelers volgens een publicatie van Jorg Neumann, hoofd van Microsoft Flight Simulator, op Xbox Wire. Het spel werd op 18 augustus uitgebracht en veel spelers hebben als piloten van hun favoriete vliegtuigen de lucht in kunnen vliegen, genietend van ongelofelijk gedetailleerde graphics. Het spel is vorige week tijdens The Game Awards geselecteerd voor de Beste Sim / Strategie 2020 en het is ook de grootste lancering op Xbox Game Pass voor de PC-geschiedenis.

 

 

Er komt ook een verscheidenheid aan nieuwe content naar het spel in de toekomst, en het zal waarschijnlijk nog meer spelers naar Microsoft Flight Simulator lokken. Een VR update komt naar het spel op 22 december, maar er zijn ook meer nieuwigheden die in de komende maanden zullen komen, met verschillende simulatie- en wereldupdates die veel troeven zullen bevatten. Je kunt ze downloaden om je vliegervaring te verbeteren met nog meer gedetailleerde territoria.

"Onze lancering in 2020 was slechts het begin van onze reis met Microsoft Flight Simulator. We zijn verheugd om dit momentum in 2021 te dragen - we zullen in de zomer op Xbox Series X|S lanceren, we plannen 3 grote updates van de simulatie, en we zullen de wereld 4 tot 5 keer updaten met extra World Updates (en een paar andere verrassingen die we hebben gepland)".

Ondertussen, of je nu een beginner bent of een ervaren piloot, het enige wat je hoeft te doen is onze vergelijker te bezoeken om Microsoft Flight Simulator te vinden voor de beste prijs op alle platformen als je de meest realistische vliegsimulatie wilt meemaken.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Travel to the world of Valisthea and do whatever it takes to save your homeland in Final Fantasy XVI - 72
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief