Noordelijke landen update is beschikbaar in Microsoft Flight Simulator

Noordelijke landen update is beschikbaar in Microsoft Flight Simulator

Of je nu graag de wereld rondreist of niet, de schoonheid van Noord-Europa ontkennen zou verre van juist zijn. Landen als Denemarken, Finland, IJsland, Noorwegen en Zweden bieden je een enorme verscheidenheid aan landschappen en bezienswaardigheden die je ademloos in verwondering zullen achterlaten. Het plaatje is nog mooier als je het vanuit de lucht bekijkt, en er is geen betere manier om dat te doen dan er in een vliegtuig overheen te vliegen in Microsoft Flight Simulator. Het nieuwste deel in de populaire serie bevat prachtig gerenderde graphics met een ongekend niveau van realisme met behulp van gegevens die ontleend zijn aan Microsofts Azure cloud diensten en Bing Maps. Je kunt overal ter wereld vliegen en genieten van schitterende uitzichten vanuit de cockpit.

De jongens van Adobo Studio zijn perfectionisten, en ze blijven hun spel bijwerken met nog meer details en functies. De nieuwste Microsoft Flight Simulator update is al gratis beschikbaar voor iedereen die het spel bezit. World Update 5: Nordics richt zich op de landen uit Noord-Europa, en brengt hun gebieden naar een nieuw niveau van realisme met verbeteringen aan hun regionale architectuur en verbeterde gegevens voor 100 vliegvelden en 78 points of interest. Je zult ervan kunnen genieten dankzij vijf nieuwe vluchten die je naar geselecteerde bestemmingen brengen. Maar het mooiste van alles is dat je dat allemaal kunt doen terwijl je lekker thuis zit zonder je zorgen te hoeven maken over het koude weer.

 

 

Microsoft Flight Simulator is al verkrijgbaar op de PC, maar als je een console gebruiker bent, kun je het spel ook heel binnenkort spelen, want het komt op 27 juli 2021 naar de Xbox Series X/S. Ter herinnering, als je de beste prijzen wilt vinden om Microsoft Flight Simulator te kopen, vergeet dan niet altijd onze prijsvergelijker te bezoeken.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you join Joel and Ellie as they travel across the United States in an epic adventure in  The Last of Us Part 1 Remake? - 66
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief