You are here
We also support
 
 
 
 

Mojang ontvouwt grote plannen voor Minecraft Dungeons

Mojang ontvouwt grote plannen voor Minecraft Dungeons
NEWS 18 okt. 2021 12:00

Minecraft maker Mojang lijkt nogal geïnteresseerd in het uitbreiden van de inhoud van Minecraft Dungeons en het meer te maken dan alleen een spin-off waar de fans van alles wat met Minecraft te maken heeft wat tijd kunnen doorbrengen met avonturen. Minecon Live vond dit weekend plaats, en het was de perfecte gelegenheid om de veranderingen die naar Minecraft Dungeons komen te presenteren. Mojang heeft aangekondigd dat het spel Seasonal Adventures beloningen krijgt die spelers gratis kunnen krijgen door gewoon Minecraft Dungeons te spelen.

Mojang zal ook een Avonturenpas voor Minecraft Dungeons lanceren. Dit is een gevechtspas die de spelers toegang geeft tot premium beloningen uit de Seizoensavonturen. Deze beloningen omvatten smaragden, goud, nieuwe skins, huisdieren, en meer, en je zult ze kunnen vrijspelen door Avonturenpunten te verzamelen door het spel te spelen. Mojang voegt ook een nieuw gebied toe aan Minecraft Dungeons. De Toren is een nieuwe locatie die toegankelijk is via je kamp. Het zal een vast aantal verdiepingen bevatten die je kunt proberen te beklimmen door vijanden te verslaan en puzzels op te lossen. Je krijgt Avontuur Punten als beloning voor het voltooien van de verschillende levels in De Toren, en de inhoud verandert om de paar weken. Een interessant weetje over de nieuwe functie is dat je voorwerpen uit vorige seizoenen zult kunnen kopen, ongeacht welk seizoen nu aan de gang is.

 

 

Minecraft Dungeons spelers hebben al toegang tot verschillende DLC's die het spel uitbreiden met nieuwe scenario's, monsters, en uitdagingen, namelijk Jungle Awakens, Creeping Winter, Howling Peaks, Flames of the Nether, Hidden Depths, en Echoing Void. Mojang heeft niet gespecificeerd of ze er binnenkort nog meer op de markt brengen, maar het is waarschijnlijk dat het gaat gebeuren. Het kan wel wat langer duren dan verwacht als ze zich richten op Seizoensavonturen. Intussen kun je de beste prijs om Minecraft Dungeons goedkoop te kopen en tal van andere spelaanbiedingen vinden in onze prijsvergelijker.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief