Minecraft Dungeons heeft volgende week een cross-platform multiplayer-modus

Minecraft Dungeons heeft volgende week een cross-platform multiplayer-modus

Hoewel Minecraft Dungeons spelers een ervaring biedt die absoluut niets te maken heeft met de gebruikelijke manier van spelen die je tegenkomt bij het spelen van Minecraft, heeft Minecraft Dungeons sinds de release toch een redelijk goede spelersbasis veiliggesteld. In plaats van je te richten op het bouwen van een wereld en te doen wat je maar wilt, is Minecraft Dungeons een actie-rollenspel waarin je een personage kiest en procedureel gegenereerde kerkers verkent, waarbij je vecht tegen vijanden voor buit en plezier. Het spel wordt natuurlijk gekenmerkt door pixelachtige graphics en een stijl die lijkt op die van het originele Minecraft, en het is een hit geworden bij de fans.

Minecraft Dungeons heeft al ein paar DLC ontvangen, waardoor er nieuwe zones, monsters en schatten zijn toegevoegd aan de beschikbare content in het spel, maar er zijn er nog een paar meer onderweg. In feite staat de Howling Peaks DLC gepland voor volgende maand, en het zal een nieuw berggebied toevoegen, geiten die je van de kliffen kunnen duwen, en een nieuwe baas, de Storm Golem, evenals een aantal andere nieuwe functies.

 

 

Maar als je om een of andere reden moeite hebt om mensen te vinden om in Minecraft Dungeons te spelen, zal ontwikkelaar Mojang binnenkort een nieuwe cross-platform functie uitbrengen waarmee spelers samen spelen kunnen, of ze nu op de pc, Xbox One, PS4 of Nintendo Switch spelen. Het zal worden toegevoegd op 17 november en zal vergezeld gaan van een nieuwe Apocalypse Plus modus met nieuwe moeilijkheidsgraden en verschillende nieuwe betoveringen en voorwerpen om te gebruiken in je avonturen.

Of je nu een Minecraft fan bent of niet, als je het universum van Minecraft Dungeons wilt ervaren, hoef je alleen maar onze prijsvergelijker te bezoeken om de beste prijs te vinden om te kopen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief