Instant Gaming EU
 
 

Monster Hunter Rise collab met Sonic arriveert 26 november

Monster Hunter Rise collab met Sonic arriveert 26 november

De Monster Hunter serie is bekend om zijn talrijke samenwerkingen in verschillende van zijn spellen, en Monster Hunter Rise is geen uitzondering. Na samenwerkingen met Street Fighter, Mega Man, Ghost 'n Goblin, en anderen die verschillende skins voor onze protagonisten en leuke quests opleverden, is het tijd om uit Capcom's huis te stappen en met een andere ontwikkelaar samen te werken. De uitverkorene voor dit debuut was Sega.

De Sonic Hedgehog samenwerking brengt onze jagers samen met Capcom's favoriete egel en zijn vosachtige BFF vanaf 26 november. De collab brengt, zoals gewoonlijk, nieuwe skins voor de jager, de Palico, en de Palamute. De jager krijgt de Sonic Wear, die de blauwe egel in menselijke dimensies simuleert - gevaarlijk veel gelijkend op de eerste versie van Sonic in de live-action - en Canyne Tails is de gele vos versie outfit voor onze trouwe Palamute metgezel.

Onze Palico, intussen, krijgt een hele make-over met het Sonic Kostuum. Behalve dat hij er net zo uitziet als Sonic, kan Palico vooruit knallen met een Spin Das, waarmee hij diep in de cosplay duikt.

Zie hoe mooi deze skins zijn in de video hieronder, die trouwens een prachtige soundtrack heeft. 

 

Twee nieuwe speciale Sonic gebeurtenissen quests

Behalve de skins bevat Monster Hunter's samenwerking met Sonic the Hedgehog twee speciale quests met Sonic the Hedgehog thema's, waarbij je met de snelheid van het geluid rondrolt om de ringen van de beruchte platformer te verzamelen. Bovendien, als je de Felvine Bulb gebruikt terwijl je Palico het Sonic kostuum draagt - een voorwerp dat ons kleine ventje tijdelijk oppept - krijg je een animatie te zien met de 7 Chaos Emeralds, en onze Palico neemt de super Saiyan in zijn hart op en wordt Super Sonic.

Voor de interieur liefhebbers komen er tijdens het evenement ook Sonic Figurine snuisterijen uit waarmee je je kamer in Kamura Village kunt versieren.

De inhoud arriveert gratis op 26 november. Fans hebben geen gebrek aan updates van Monster Hunter Rise. Sunbreak, dat in 2022 uitkomt en de badass draak Malzeno bevat, belooft de meest aanzienlijke uitbreiding tot nu toe te worden.

Monster Hunter Rise is momenteel alleen op Switch verkrijgbaar, maar komt begin volgend jaar naar de PC. PC-spelers kunnen in afwachting van het nieuwste deel in deze langlopende serie op avontuur door Monster Hunter World en de uitbreiding Iceborne.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief