Monster Hunter Rise landt in 2022 op de PC

Monster Hunter Rise landt in 2022 op de PC

De fans van de Monster Hunter serie werden vandaag wakker met een leuke verrassing. Hoewel Monster Hunter Rise dit jaar alleen op Nintendo Switch uitkomt, krijgen degenen die plezier willen beleven aan het verkennen van een uitgestrekte wereld en het jagen op machtige beesten, maar dat liever op hun PC doen, volgend jaar de gelegenheid dat te doen. Capcom heeft aangekondigd dat ze al werken aan de PC versie van het spel. Ook al lijkt het spel nog in een vroeg stadium van ontwikkeling te verkeren en zal het nog wel even duren voor het uitkomt, toch is dit geweldig nieuws.

Monster Hunter Rise producer Ryozo Tsujimoto heeft over deze zaak gesproken in een interview met IGN, en dit is wat hij zei:

"We kregen veel verzoeken om een PC versie van Monster Hunter Rise, vooral van overzeese spelers, en daarom hebben we besloten een versie voor de PC te ontwikkelen, die we begin 2022 willen uitbrengen. Deze is nog in ontwikkeling, dus ik wil graag meer gedetailleerde informatie delen als de tijd rijp is".

De release van Monster Hunter Rise was oorspronkelijk gepland voor 26 maart exclusief op Nintendo Switch. Het lijkt erop dat het toenemende aantal fans van de serie buiten Japan, vooral dankzij het enorme succes van Monster Hunter World en de uitbreiding Iceborne, genoeg is geweest om Capcom deze nieuwe aanpak van de lancering te doen overwegen. Het is de moeite waard op te merken dat Nintendo Switch de enige console zal zijn waarop je Monster Hunter Rise kunt spelen, dus het zal geen groot verlies zijn voor Nintendo, zeker als je bedenkt dat het spel enkele maanden alleen op zijn platform verkrijgbaar zal zijn.

 


Hoe het ook zij, je kunt altijd onze prijsvergelijker bezoeken om Monster Hunter Rise of een ander spel tegen de beste prijs te vinden.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Travel to the world of Valisthea and do whatever it takes to save your homeland in Final Fantasy XVI - 72
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief