You are here
We also support
 
 
 
 

Monster Hunter Rise demo komt deze maand op PC

Monster Hunter Rise demo komt deze maand op PC
DEMO 1 okt. 2021 09:00

Capcom heeft eindelijk besloten spelers te laten genieten van Monster Hunter Rise op andere platforms dan Nintendo Switch. De aankondiging werd gisteren gedaan op de Tokyo Game show 2021, en het werd met vreugde ontvangen door de fans van de serie. Monster Hunter Rise is een nieuwe kijk op de populaire franchise die nieuwe, nooit eerder geziene mechanieken introduceert. De belangrijkste toevoeging is Wyvern Riding, waarmee je krachtige monsters kunt temmen en berijden en ze in gevechten kunt gebruiken, wat al vrij snel een favoriet van de fans werd. 

Monster Hunter Rise komt op 12 januari 2021 naar de PC, dus we zullen nog een paar maanden moeten wachten om het te spelen. Gelukkig onthulde Capcom gisteren een nieuwe video waarin te zien is hoe de Steam versie van het spel er op 4K bij 60 FPS uitziet.

 

 

Monster Hunter Rise demo en andere verrassingen

Maar Capcom had nog een verrassing voor ons in petto, en onthulde dat een demo van Monster Hunter Rise deze maand op de PC beschikbaar zal zijn via Steam. Het zal mogelijk zijn het spel vanaf 13 oktober gratis uit te proberen op Valve's platform, wat genoeg zal zijn om uit te zoeken of je het spel op niet moet kopen. De demo geeft je toegang tot verschillende jachtmogelijkheden, of je nu liever solo speelt of in de multiplayer online modus. Om de deal wat zoeter te maken krijgt Monster Hunter Rise alle belangrijke updates die voor Nintendo Switch zijn uitgebracht als het op de PC beschikbaar komt, en de onlangs aangekondigde uitbreiding Monster Hunter Rise: Sunbreak verschijnt komende zomer op beide platforms.

 

 

Monster Hunter Rise plaatst je in een fantasiewereld waar je jaagt op de machtigste beesten. De franchise is een grote hit geworden onder de fans van actiespellen en het vechten tegen gigantische monsters, dankzij spellen als Monster Hunter: World en de uitbreiding Iceborne. Je vindt ze tegen de beste prijs op onze website, waar je prijzen kunt vergelijken voor Monster Hunter Rise en andere Monster Hunter spellen. 

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

event marvel
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief