Eneba COM
 
 

Monster Hunter Rise demo is al beschikbaar

Monster Hunter Rise demo is al beschikbaar

De Monster Hunter-serie heeft de spelers het afgelopen jaar behoorlijk bezig gehouden, vooral sinds de Iceborne-uitbreiding voor Monster Hunter: World beschikbaar werd gesteld op alle platforms. Capcom slaagde erin om het spel op hetzelfde niveau te zetten op consoles en PC. Maar niet iedereen heeft de kans gehad om in de fantasiewereld van Monster Hunter op enorme roofdieren te jagen, aangezien de nieuwste delen in de serie niet op Nintendo Switch zijn uitgebracht. Gelukkig is dat probleem bijna opgelost, want Nintendo's platform zal het enige zijn waarmee je Monster Hunter Rise kunt spelen. 

 

 

We konden wat meer over de nieuwe titel van Capcom ontdekken in een livestream die gisteren plaatsvond. De video liet een aantal nieuwe en spectaculaire monsters zien, waaronder de Gross Harag, de Barioth en de Khezu, die je prooi zullen zijn in Monster Hunter Rise. Ze wonen allemaal in het ijzige gebied van de Frost Islands, wat een van de locaties is die je in het spel kunt verkennen. De video onthult ook een zeer interessante functie in Monster Hunter Rise. Met Wyvern Riding kun je reusachtige monsters gebruiken als rijdier en in gevechten. Je bestuurt ze met behulp van je zijde en commandeert ze in de strijd, waarbij je ook gebruik maakt van hun speciale aanvallen en bewegingscapaciteiten. Capcom heeft ook een tutorial video gepubliceerd waarin elk detail over Wyvern Riding in Monster Hunter Rise wordt uitgelegd.

 

 

Zoals je kunt zien, brengt Monster Hunter Rise veel nieuwigheden in de serie. Je kunt ze nu zelf uitproberen door een gratis demo te spelen die vandaag in de Nintendo Eshop verkrijgbaar is. Het geeft je toegang tot een paar missies en het is de beste manier om je te verdiepen in de wereld van Monster Hunter Rise en een aantal van de mechanica ervan te ontdekken. Het volledige spel wordt op 26 maart uitgebracht, alleen voor Nintendo Switch.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief