Instant Gaming EU
 
 

Monster Hunter Rise demo is beschikbaar op Steam

Monster Hunter Rise demo is beschikbaar op Steam

Onlangs vertelden we je dat Monster Hunter Rise eindelijk naar de PC kwam. Het nieuwste deel van de vermaarde actie-avonturenserie was aanvankelijk exclusief voor Nintendo Switch, maar Capcom heeft ervoor gekozen groenere weiden elders te zoeken, en spelers wereldwijd hebben toegang tot een demo van Monster Hunter Rise op Steam vooruitlopend op een toekomstige release. De aankondiging werd gedaan via de officiële Twitter van Monster Hunter, en je hoeft alleen maar Valve's platform te bezoeken en de demo te downloaden om je onder te dompelen in een fantasiewereld vol reusachtige monsters.

 

 

De PC versie van Monster Hunter Rise zal alle functies bevatten die het spel op Nintendo Switch tot een hit hebben gemaakt. Natuurlijk kun je niet verwachten dat je dezelfde soort interactie hebt met de Joy-Cons en andere functies die exclusief zijn voor Switch. Toch is de inhoud van de demo over het geheel genomen voldoende om je een goed gevoel te geven van wat je te wachten staat als het spel volgend jaar uitkomt. Monster Hunter Rise maakt ook gebruik van de superieure mogelijkheden van de PC als het op graphics aankomt, en het spel heeft een 4K resolutie, ondersteuning voor ultrawide beeldschermen, en meer grafische mogelijkheden. De demo geeft je toegang tot 14 verschillende wapens en bevat een grote verscheidenheid aan monsters waarop je kunt jagen.

 

 

Als je bereid bent een expert monsterjager te worden, moet je van deze gelegenheid gebruik maken en de gratis Monster Hunter Rise demo al spelen. Het zal een geweldige manier zijn om te trainen voor je toekomstige ondernemingen. Capcom heeft niet bevestigd of je voortgang na de lancering wordt doorgegeven, maar het zal een geweldige manier zijn om te trainen voor je toekomstige ondernemingen en te leren over het gedrag van de verschillende beesten waarop je zult jagen. 

Zoals gewoonlijk vind je de beste prijs om Monster Hunter Rise goedkoop te kopen en de beste spel aanbiedingen in onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief