Monster Hunter Rise spelers krijgen een gratis geschenk

Monster Hunter Rise spelers krijgen een gratis geschenk
8 apr. 2021 12:30

Het is geen geheim dat Monster Hunter spellen nogal populair zijn in Japan, maar ook in het Westen is de serie een enorm succes. Sinds de eerste Monster Hunter wereldwijd verscheen hebben steeds meer spelers belangstelling getoond voor de spectaculaire monsterjacht ervaring die het spel biedt. Epische gevechten tegen kolossale monsters, een wereld vol vreemde wezens om te verkennen, veel aanpasbare cosmetische opties, en wapens om te knutselen en te upgraden terwijl je materiaal van je prooi verzamelt zijn maar enkele van de kenmerken die de serie zo populair hebben gemaakt. Maar het laatste deel in de serie lijkt op een nieuw niveau te komen.

Monster Hunter Rise heeft vrij snel na zijn verschijning al meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht. Ook al is het spel alleen op Nintendo Switch verkrijgbaar en komt het pas in de toekomst naar de PC, toch heeft dit avontuur alle potentie om het meest succesvolle Monster Hunter spel te worden. Dat heeft waarschijnlijk veel te maken met de nieuwe mechanieken die in het spel worden geïntroduceerd, waaronder wyvern rijden en de "Wirebug", waarmee je ongelooflijke prestaties kunt verrichten.

 

 

Als je Monster Hunter Rise al bezit, heb je recht op een leuke kadootje om het succes van het spel te vieren. Kamura Pack 1: Big Hit Celebration is al verkrijgbaar in het spel. Je kunt het gratis claimen en het bevat 30 Mega Potions, 20 Well-done Steaks, 10 Large Barrel Bombs, 5 Mega Demondrugs, en 5 Mega Armorskins. Al die verbruiksartikelen zijn een mooie aanvulling op je uitrusting en komen goed van pas om op meer monsters te jagen. Bedenk dat je het spel eerst moet updaten voor je het pakket kunt claimen.

Natuurlijk, als je Monster Hunter Rise nog niet bezit, zit er niets anders op dan onze prijsvergelijker te bezoeken om het tegen de beste prijs te vinden.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief