BG PPC IG EN
 
 

Mortal Kombat 1 gesloten bèta begint morgen

Mortal Kombat 1 gesloten bèta begint morgen

Een van de meest verwachte releases van het jaar komt dichterbij, maar voordat het zover is, kunnen enkele gelukkige Mortal Kombat fans het nieuwe deel in de serie uitproberen. Als je toegang hebt gekregen tot de gesloten bèta door een PS5- of Xbox Series X/S-exemplaar van Mortal Kombat 1 te pre-orderen, kun je de installatiebestanden op Xbox Series X/S al downloaden. Als je op de PlayStation 5 wilt spelen, zul je tot morgen moeten wachten om de bètaversie van Mortal Kombat 1 te downloaden en je klaar te maken om te spelen. Helaas is de bèta niet beschikbaar voor pc-spelers.

Wat zit er in de bèta van Mortal Kombat 1?

In de bèta kun je kiezen uit een groot aantal vechters. Er zijn in totaal zes iconische personages beschikbaar tijdens het evenement, waaronder Liu Kang, Sub-Zero, Kenshi, Kitana, Johnny Cage en Li Mei. Ook kun je tijdens je gevechten hulp inroepen dankzij de Kameo fighters-functie, waarmee je andere personages in je wedstrijd kunt brengen om een krachtige aanval uit te voeren. Deze keer doen Kano, Sonja, Jack en Frost mee aan de bèta als Kameo-vechters.

 

 

Degenen die niet meedoen aan de bèta zullen blij zijn om te weten dat er binnenkort meer nieuws over Mortal Kombat 1 komt. Mortal Kombat co-creator Ed Boon zal aanwezig zijn op Opening Night Live tijdens Gamescom dit jaar, en hij zal een nieuwe trailer onthullen. Het gerucht gaat dat er een nieuwe Mortal Kombat 1 vechter wordt onthuld tijdens het evenement, dat volgende week dinsdag plaatsvindt. Je kunt het volgen op openingnightlive.com.

Onze prijsvergelijker is het beste hulpmiddel om een goedkope Mortal Kombat 1 code te kopen voor PS5 of Xbox Series X/S en in de bèta te komen als je niet kunt wachten om te genieten van de terugkeer van je favoriete vechtgameserie.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief