Mortal Kombat 1's eerste DLC onthuld

Mortal Kombat 1's eerste DLC onthuld

Terwijl Mortal Kombat 1 een spannende ervaring belooft die een revolutie in de serie teweeg zal brengen met nieuwe origines voor de meeste vechters die de franchise tot een enorme hit onder de vechtgames hebben gemaakt, denkt ontwikkelaar NetherRealm Studios al na over de post-launch content nog voordat de game is uitgebracht. Het aankomende deel in de populaire vechtserie komt pas op 19 september uit voor de pc, Xbox Series X/S, PlayStation 5 en Nintendo Switch, maar iedereen die het spel op de PS5 en Xbox heeft voorbesteld, kan Mortal Kombat 1 al uitproberen tijdens de gesloten bèta die volgende maand van start gaat.

Mortal Kombat 1 zal een groot aantal personages bevatten met veel van de favoriete vechters van de fans, al zullen al deze personages nieuwe verhaallijnen hebben die de spelers zullen ontdekken, waardoor de oude verhoudingen in het nieuwe universum dat is gecreëerd door vuurgod Liu Kang, aanzienlijk zullen veranderen.

Veel crossover-personages

Alle doorgewinterde fans van de serie weten dat NetherRealm Studios graag veel personages introduceert via DLC en veel daarvan zijn het resultaat van crossovers met andere franchises. Mortal Kombat 1 zal wat dat betreft niet anders zijn en de recente aankondiging van alle personages die worden opgenomen in het eerste DLC-pakket voor de game laat dat zien, want het bevat Homelander, Quan Chi, Omni Man, Ermac, Takeda en Peacemaker als speelbare vechters.

 

 

Hopelijk zien we meer van al deze personages in actie, inclusief enkele van hun fatalities, misschien direct nadat Mortal Kombat 1 is uitgebracht of zelfs daarvoor. Het enige dat vaststaat, is dat het spel brute gevechten zal bevatten met een ongeëvenaard niveau van geweld dat zal wedijveren met die van Mortal Kombat 11. Hoe dan ook, als je het spel zelf wilt ontdekken, onthoud dan dat de beste deals voor Mortal Kombat 1 CD keys voor alle platforms al beschikbaar zijn met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief