Instant Gaming EU
 
 

Mortal Kombat 1 verrast de fans met geweldige skins

Mortal Kombat 1 verrast de fans met geweldige skins

Mortal Kombat 1 zal geen tekort aan personages hebben om uit te kiezen als het spel op 19 september uitkomt. De game bevat een groot aantal iconische vechters waaruit je bij de lancering kunt kiezen, maar daar blijft het niet bij als het om hun uiterlijk gaat. Ontwikkelaar NetherRealm Studios heeft ervoor gezorgd dat je je favoriete vechters kunt aanpassen met nieuwe outfits en een overvloed aan extra skins die ze er uniek uit laten zien. De studio heeft er onlangs een onthuld, die een hit bleek te zijn onder de fans van de serie.

Jean-Claude Van Damme als Johnny Cage

De legendarische ster uit de jaren 90 actiefilms is terug als Mortal Kombat 1 personage met een optionele skin. NetherRealm had geen beter personage kunnen kiezen om The Muscles uit Brussel te vertegenwoordigen, want ze hebben allebei wat eigenaardigheden gemeen. Er zijn door de jaren heen zelfs veel grappen gemaakt over het feit dat Cage diep geïnspireerd is door Van Damme. Nu kunnen spelers in Mortal Kombat 1 als de echte spelen.

 

 

Maar Jean-Claude Van Damme is niet de enige opvallende verschijning in Mortal Kombat 1. Hollywoodster Megan Fox is de stem van de buitenaardse vampier Nitara in het spel. Zij is een gloednieuw personage in de franchise en een krachtige vechter die haar vampierenras wil beschermen. Je kunt haar al haar krachten zien tonen in de video hieronder.

 

 

Mortal Kombat 1 zit absoluut vol verrassingen. Ontwikkelaar NetherRealm Studios heeft een lange weg afgelegd om ervoor te zorgen dat de reboot van de serie de fans zal plezieren door interessante functies en nieuwigheden toe te voegen. Je kunt binnenkort van al deze dingen genieten, want het spel wordt volgende week beschikbaar om te spelen. Vergeet niet dat de beste deals voor Mortal Kombat 1 CD keys voor PC, PlayStation en Xbox beschikbaar zijn met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief