Eneba COM
 
 

Je kunt Mortal Kombat 1 voorafgaand aan de release gratis uitproberen

Je kunt Mortal Kombat 1 voorafgaand aan de release gratis uitproberen

Na de onthulling van het nieuwe deel in de Mortal Kombat-serie, dat qua verhaal de reboot van de serie zal markeren, heeft ontwikkelaar NetherRealm de fans verrast met een zeer belangrijke aankondiging. Wie staat te popelen om de nieuwe Mortal Kombat 1 te spelen, krijgt de kans om het spel vóór de release uit te proberen. De lancering van het spel is gepland voor 9 september, maar er zal in augustus een bètatest-evenement beschikbaar zijn. Alleen degenen die Mortal Kombat 1 hebben voorbesteld krijgen toegang tot dit evenement. 

Een stresstest is onderweg

Gelukkig, als je niet weet of je een Mortal Kombat 1 CD key voor de beste prijs met onze prijsvergelijker al moet pre-orderen of niet, heb je een kans om het spel gratis te proberen. NetherRealm heeft een stress test evenement aangekondigd dat ergens voor de release van het spel zal plaatsvinden. De test staat geheel los van de bèta en staat open voor alle spelers. Je moet je hier registreren als je mee wilt doen en je hebt een WB Games account nodig om aan de test deel te nemen als je wordt uitgekozen. 

 

 

De Mortal Kombat 1 stresstest zal alleen beschikbaar zijn voor PlayStation 5 en Xbox Series X/S, en het idee is om de mogelijkheden van de servers tot het uiterste te drijven om hun stabiliteit te testen.  Alleen spelers gevestigd in Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Brazilië en Europa komen in aanmerking om deel te nemen aan de test. Je kunt alle details over de test bekijken op de officiële FAQ pagina.

Het is bijna gegarandeerd dat de test vol zal zitten met spelers, gezien de populariteit van de serie. Zelfs als de prestaties niet de beste zijn, is het de enige kans die je hebt om Mortal Kombat 1 gratis te proberen voor de lancering. Het spel is al te pre-orderen voor PC, PlayStation 5 en Xbox Series X/S. 

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief