Instant Gaming EU
 
 

Mortal Kombat 1 lanceert zonder crossplay

Mortal Kombat 1 lanceert zonder crossplay

Ondanks dat Mortal Kombat 1 al geruime tijd in ontwikkeling is, lijkt het erop dat de ontwikkelaar nog steeds meer tijd nodig heeft om alle functies te implementeren die Mortal Kombat 1 verdient voor de lancering. Hoewel crossplay niet strikt noodzakelijk is voor spelers om van het spel te genieten, is het altijd een zeer welkome toevoeging aan vechtspellen, omdat het de groep spelers vergroot waarmee je in je wedstrijden te maken kunt krijgen, het matchmakingproces versnelt en je je vaardigheden kunt testen tegen een breed scala aan speelstijlen. Helaas zal Mortal Kombat 1 de functie bij de lancering missen, maar NetherRealm Studios belooft deze later toe te voegen, hoewel er nog niets is gezegd over welke platforms zullen worden opgenomen.

Klaar voor release

Ondanks het trieste nieuws over crossplay, zijn we blij te kunnen bevestigen dat Mortal Kombat 1 klaar is voor de release, die volgende week dinsdag verschijnt voor pc, PlayStation 5, Nintendo Switch en Xbox Series X/S. NetherRealm Studios heeft ook een spectaculaire lanceringstrailer uitgebracht om de fans klaar te stomen voor wat komen gaat. De video biedt een goede blik op veel van de vechters die beschikbaar zullen zijn in Mortal Kombat 1 bij de lancering, waaronder Reiko en Shang Tsung.

 

 

Als je benieuwd bent naar de toegankelijkheidsopties van Mortal Kombat 1, zul je blij zijn om te weten dat de studio een lijst met functies heeft gepubliceerd. De lijst bevat remapable controls, kleurenblindenmodus, schermlezer en nog veel meer. Je zult geen problemen hebben om van Mortal Kombat 1 te genieten, welk platform je ook kiest om het spel te spelen.

Mortal Kombat 1 komt eraan als een frisse wind voor een serie die al jaren favoriet is bij de fans van het genre. Het brengt een nieuwe oorsprong voor de personages, een nieuwe verhaallijn en vele andere nieuwigheden. Je kunt nu al een goedkope Mortal Kombat 1 CD-sleutel kopen met onze prijsvergelijker en de reboot van de beroemdste vechtgameserie ontdekken.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief