Mortal Kombat 1 personages krijgen nieuwe oorsprong

Mortal Kombat 1 personages krijgen nieuwe oorsprong

Mortal Kombat 1 nieuws vliegt snel en dik in het rond nu de pre-orders live zijn. Een van de medebedenkers van Mortal Kombat, Ed Boon, heeft geplaagd dat MK-personages nieuwe oorsprongsverhalen krijgen voor het nieuwste deel. Zie zijn tweet hier:

 

 

De recente MK1-trailer liet al veel doorschemeren. Zo is Mileena, waarvan bekend is dat ze een schepping is van Shang Tsung en een dienaar van Shao Khan, in deze continuïteit een bondgenoot van Kitana. Blijkbaar heeft Vuurgod Liu Kang besloten dat de zussen een meer hartelijke -en mogelijk meer gecompliceerde- relatie moeten hebben. 

Dat is nog niet alles. De trailer toont ook Raiden die als sterveling leeft en op het land werkt. Ondertussen lijken doodsvijanden Sub-zero en Scorpion te beginnen als bondgenoten, zo niet vrienden. Wie weet wat Mortal Kombat 1 nog meer zal brengen, maar we weten vast meer als de bètatests in augustus van dit jaar beginnen. 

Gevechtsruimte

Ondertussen heeft de Steam-pagina van Mortal Kombat 1 zijn PC-eisen vrijgegeven. Hoewel ze niet bijzonder veeleisend zijn, vereist het spel maar liefst 100 GB ruimte, ongeveer hetzelfde als Mortal Kombat 11. Blijkbaar zullen alle dialogen en cutscenes een groot deel van het spel in beslag nemen. 

Hier zijn de minimale vereisten voor Mortal Kombat 1:

  • Processor: Intel Core i5-6600 or AMD Ryzen 3 3100 or Ryzen 5 2600
  • Memory: 8 GB RAM
  • Graphics card: Nvidia GeForce GTX 980 or AMD Radeon RX 470 or Intel Arc A750
  • Storage: 100 GB 

Dit zijn de aanbevolen systeemvereisten:

  • Processor: Intel Core i5-8400 or AMD Ryzen 5 3600X
  • Memory: 8 GB RAM
  • Graphics: Nvidia GeForce GTX 1080 Ti or AMD Radeon RX 5700 XT or Intel Arc A770
  • Storage: 100 GB 

Mortal Kombat 1  lanceert op 19 september voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC. Vergeet niet dat je bij voorbestelling van elke editie Shang Tsung krijgt als speelbaar personage en de kans om deel te nemen aan de bètatest. Bekijk onze prijslijsten voor een Mortal Kombat 1 PC code hier met onze prijsvergelijker.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you embrace the challenge of entering the world of Lies Of P and uncovering its mysteries while facing its most cunning foes? Are you ready for the next chapter in Lies Of P?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief