Het openingsfilmpje van Tekken 8 onthult het eerste DLC-personage

Het openingsfilmpje van Tekken 8 onthult het eerste DLC-personage

Met de release van Tekken 8 om de hoek is Bandai Namco de promotie van het spel aan het afronden. We hebben al veel beelden van het spel kunnen bekijken, waaronder de presentatie van veel vechters die beschikbaar zullen zijn in het spel. Onlangs hebben we een gedetailleerde samenvatting van het verhaal in de serie gezien, van het oorspronkelijke conflict tussen Kazuya en Heiachi tot de vijandschap tussen Jin en zijn vader als de laatste dragers van het duivelsgen. Tekken 8 zal dit conflict afsluiten met een spectaculaire clash, maar het spel zal ook een breed scala aan vechters bevatten die zullen deelnemen aan het volgende King of the Iron Fist Tournament.

Openingsfilm

Bandai Namco heeft zojuist een nieuwe video uitgebracht waarin de openingsscène van het spel wordt getoond. Het is een korte video waarin veel van de vechters worden onthuld die bij de lancering in Tekken 8 zullen verschijnen. Maar de video laat ook verschillende details zien over het animatie- en motion capture-proces in het spel en de toevoegingen die Tekken 8 tijdens het eerste seizoen zal krijgen. De beelden zijn gericht op Eddie, die volgend voorjaar beschikbaar zal zijn als DLC-personage. Er zullen nog drie personages beschikbaar zijn in Tekken 8 in 2024, maar die moeten nog worden aangekondigd.

 

 

Tekken 8 gaat de strijd aan met Street Fighter 6 en Mortal Kombat 1 om de beste vechtgames van dit jaar te worden, maar waarschijnlijk heb jij je favoriete vechtgameserie al gekozen. Als je klaar wilt zijn voor de release van het spel, bezoek dan onze prijsvergelijker en bekijk vandaag nog de beste kortingen op Tekken 8 CD keys.

31.33€
Tekken 8
Tekken 8
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief