Eneba COM
 
 

Tekken 8 onthult Kuma gameplay trailer

Tekken 8 onthult Kuma gameplay trailer

Bandai Namco heeft de gameplay onthuld van een ander iconisch personage. Kuma keert terug naast de 32 personages waaruit het rooster van Tekken 8 zal bestaan. Eerder dit jaar liet de uitgever al gameplaytrailers zien voor andere personages, zoals Nina Williams en Hwoarang, samen met de nieuwkomers Azucena, Victor en Reina in Tekken 8.

Voorlopig heeft Bandai Namco verklaard dat het spel 32 vechters zal bevatten. Maar gezien de moderne praktijken in de game-industrie zouden we er niet aan twijfelen als er in de toekomst nieuwe vechters verschijnen in de vorm van DLC en/of een Season Pass. Als je van plan bent om Tekken 8 op pc te spelen, zorg er dan voor dat je aan de vereisten voldoet om het spel vlekkeloos te laten draaien.

 

 

Kuma behoudt zijn iconische moveset uit eerdere Tekken-titels en gebruikt zowel oude als nieuwe technieken. Veel van deze technieken bestaan uit het gebruik van een zalm als wapen om tegenstanders zware schade toe te brengen. Met name zijn Rage Art transformeert diezelfde zalm op briljante wijze in een raket en laat de vliegende Panda in de trailer exploderen. In eerdere Tekkens was Panda een skin voor Kuma, maar werd ze ook als een apart personage beschouwd. Sindsdien is ze een uniek personage geworden.

Sommige arendsogen zagen dat Kuma de outfit draagt van wat lijkt op die van Heihachi Mishima, zijn meester. Heihachi stierf in Tekken 7 en ondanks zijn eerdere uitingen van veerkracht, zei regisseur Katsuhiro Harada dat hij deze keer definitief weg is.

Wist je dat Tekken het wereldrecord "langstlopende verhaallijn in een videogame" heeft? Het is een record waarvan we zouden verwachten dat het bij een RPG of verhalende franchise hoort, maar het is van de deelnemers aan het King of Iron Fist Tournament. Het record beweert dat dezelfde verhaallijn is gevolgd sinds het eerste spel. Dat gezegd hebbende, Tekken 8 gaat verder met het verhaal na de ontknoping van Tekken 7, waarin Heihachi Mishima overlijdt. Nu ligt de focus op de rivaliteit tussen een andere vader en zoon, Jin Kazama en Kazuya Mishima.

Tekken 8 is ook op de Street Fighter 6-bandwagon gesprongen en heeft een nieuw besturingssyteem toegevoegd met de naam Special Style, een combinatie van de Easy Combo en Assist uit Tekken 7 om het makkelijker en toegankelijker te maken voor nieuwkomers in vechtspellen. Trouwe fans kunnen de Arcade Style gebruiken en hebben hetzelfde besturingssysteem als altijd.

Tekken 8 wordt op 26 januari 2024 uitgebracht voor PlayStation 5, Windows en Xbox Series X/S. Kijk in onze prijsvergelijker voor de goedkoopste CD Key deals voor Tekken 8 en ontdek alles wat het nieuwe deel in een van de meest klassieke vechtfranchises te bieden heeft.

36.48€
Tekken 8
Tekken 8
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief