Instant Gaming EU
 
 

Tekken 8 heeft een spectaculaire verhaaltrailer

Tekken 8 heeft een spectaculaire verhaaltrailer

Alles lijkt op zijn plaats te vallen voor de release van Tekken 8. Bandai Namco heeft de tijd genomen om alle nieuwigheden en functies uit te leggen die het volgende deel in de vechtserie zal brengen. Het heeft ook veel van de vechters onthuld die bij de lancering in het spel aanwezig zullen zijn, waaronder Yoshimitsu, die terug zal zijn voor Tekken 8.

 

 

Een spannend verhaal

Tekken 8 zal bij de lancering in totaal 32 vechters bevatten. Je kunt met ze vechten in verschillende speltypen, maar een van de spannendste is het speltype Story, dat een nieuwe episode brengt in het conflict tussen Jin Kazama en Kazuya Mishima. Met meer cinematics dan ooit kan dit speltype het einde betekenen van de langdurige rivaliteit tussen hen. Bandai Namco heeft wat licht geworpen op het verhaal met een gloednieuwe trailer die ons een kijkje laat nemen in de gebeurtenissen die zullen plaatsvinden in Tekken 8.

 

 

In de Story Mode worden epische gevechten naadloos verweven met indrukwekkende gevechten om de spelers een unieke ervaring te bieden, maar dit is nog maar het topje van de ijsberg. Tekken 8 bevat nog meer nieuwigheden, zoals Arcade Quest, een nieuwe spelstand die fungeert als een soort tutorial in een gestileerde versie van de spelwereld. Natuurlijk laat Tekken 8 de multiplayergevechten niet achterwege, die altijd al een favoriet van de fans zijn geweest.

De release van Tekken 8 staat gepland voor 26 januari 2024 op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Je kunt het spel echter gratis uitproberen door de demo te spelen. Deze is momenteel beschikbaar op PS5 en komt volgende week uit op PC en Microsofts console. Als je een Tekken 8 CD Key voor de beste prijs wilt kopen, hoef je alleen maar onze prijsvergelijker te gebruiken om de beste aanbiedingen te bekijken.

31.51€
Tekken 8
Tekken 8
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief