Instant Gaming EU
 
 

Tekken 8 bereidt zich voor op release met een samenvatting van het verhaal

Tekken 8 bereidt zich voor op release met een samenvatting van het verhaal

Amper twee weken voor de release van Tekken 8 heeft Bandai Namco al een enorme lijst met personages onthuld die spelers kunnen kiezen om te proberen de winnaar te worden van het volgende King of the Iron Fist Tournament. Het spel zal het grootste aantal personages uit de serie bevatten om een unieke ervaring te bieden die ook nieuwe gameplaymechanieken zal introduceren. Maar de Tekken-serie heeft een lange geschiedenis en soms is het makkelijk om te vergeten hoe we tot de huidige situatie zijn gekomen.

Een samenvatting van het verhaal

Het conflict tussen Kazuya Mishima en Jin Kazama heeft zeer diepe wortels. Gelukkig heeft Banai Namco een nieuwe video uitgebracht waarin alle spelers de hele verhaallijn van de Tekken-serie tot nu toe kunnen doornemen. In de video vertelt Brian Cox alle details die je moet weten over het verhaal voordat je Tekken 8 gaat spelen, zodat je weet wie, waar, waarom, hoe en wanneer.

 

 

Het verhaal over de erfenis van het duivelsgen zit vol bloed en geweld tussen vaders en zonen. Tekken 8 zal een nieuw hoofdstuk afsluiten met de laatste confrontatie tussen Kazuya en Jin. Met het lot van de hele mensheid op het spel zullen veel vechters betrokken zijn bij het volgende gevecht van de King of the Iron Fist, maar het hoogtepunt van het verhaal lijkt twee hoofdrolspelers te hebben. Tekken 8 zal de rol van elke deelnemer in de uiteindelijke uitkomst onthullen.

De release van Tekken 8 staat gepland voor 25 januari 2024 op PS5, Xbox Series en PC. Het zal de terugkeer markeren van de iconische vechtgameserie en er is een legioen fans dat erop wacht. Als jij er ook zo één bent, ga dan naar onze prijsvergelijker om een goedkope Tekken 8 spelcode te kopen voor het platform van je keuze en profiteer van de beste kortingen.

31.33€
Tekken 8
Tekken 8
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief