Instant Gaming EU
 
 

Tekken 8 onthult zijn laatste personage

Tekken 8 onthult zijn laatste personage

Sinds de aankondiging van Tekken 8 zijn we getuige geweest van een eindeloze stroom onthullingsvideo's waarin een breed scala aan personages wordt getoond. Van iconische personages uit eerdere titels in de serie, zoals Nina Williams, tot nieuwkomers als Azucena, het nieuwe deel zal een overvloed aan personages bevatten om uit te kiezen. Bandai Namco heeft de laatste onthuld om een indrukwekkend rooster compleet te maken dat later via DLC kan worden uitgebreid. Zoals het er nu uitziet, biedt de eerste selectie personages je veel variatie als het gaat om vechtstijlen en je zult er zeker een vinden die bij je past.

Reina maakt het rooster van Tekken 8 compleet

Als je verwachtte dat de laatste vechter in Tekken 8 een bekend iemand zou zijn, zul je misschien teleurgesteld zijn dat het een gloednieuw personage is dat voor het eerst in de serie verschijnt. Volgens Tekken 8 regisseur Kohei Ikeda heeft Reina "een acrobatische vechtstijl die geworteld is in Taido, met snelle en brute technieken zoals messtoten, oogstoten en krassen die haar karakter weerspiegelen."

 

 

Zoals je in de video kunt zien, heeft Reina een unieke vechtstijl en kan ze bewegingen gebruiken waarmee ze het gat tussen haar en een tegenstander in een oogwenk kan dichten. Ze is vooral effectief als ze in de buurt van muren vecht, met sierlijke bewegingen die ze kan combineren met verwoestende slagen om haar vijanden te overweldigen.

Met Reina zal Tekken 8 bij de lancering in totaal 32 verschillende personages bevatten. De release van het spel is eindelijk bevestigd door Bandai Namco. Je kunt vanaf 26 januari 2024 vechten om de volgende kampioen van het King of Iron Fist Tournament te worden op de pc, PlayStation 5 en Xbox Series. Zoals gewoonlijk zijn de beste deals van Tekken 8 CD keys al beschikbaar met onze prijsvergelijker.

31.51€
Tekken 8
Tekken 8
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief