Instant Gaming EU
 
 

Probeer Tekken 8 gratis met de demo

Probeer Tekken 8 gratis met de demo

Bandai Namco plaagt de fans van de Tekken-serie al een hele tijd met tal van video's die spannende gameplay, nieuwe mechanica en een overvloed aan personages uit Tekken 8 laten zien. Er is een enorme gemeenschap die wacht op de release van het volgende deel in de vechtserie en dat zal volgende maand eindelijk gebeuren. Het ziet er echter naar uit dat je het spel al eerder kunt proberen, want deze week is er een demo van Tekken 8 beschikbaar.

Maak je klaar om te vechten!

Bandai Namco heeft aangekondigd dat er deze week een gratis demo van Tekken 8 beschikbaar komt voor PlayStation 5 consoles. De demo komt morgen beschikbaar voor alle spelers op Sony's next-gen console. Andere spelers zullen tot een paar dagen moeten wachten om de nieuwigheden van Tekken 8 te ontdekken, want de release van de demo op PC en Xbox Series X/S vindt een week later plaats.

 

 

De Tekken 8 demo is offline speelbaar en bevat verschillende singleplayer-speltypen. Je kunt het eerste hoofdstuk in de verhaalmodus "The Dark Awakens" spelen, het eerste hoofdstuk in de Arcane Quest-modus, Super Ghost Battle en je hebt ook gedeeltelijke toegang tot Versus en Galerij. Slechts een paar van de 32 vechters die bij de lancering beschikbaar zijn, zullen in de demo zitten, namelijk Jin, Kazuya, Nina en Paul. Met hen kun je naar hartenlust vechten in de gevechtsfasen Sanctum, Fukushima en Urban Square.

De voortgang die je maakt in de Tekken 8 demo wordt niet opgeslagen, dus je hoeft je alleen maar te concentreren op het genieten van het spel tijdens het spelen. Maak gebruik van deze kans om het spel al voor de release uit te proberen en de nieuwe combo's te oefenen. Vergeet niet dat onze prijsvergelijker de beste bron is van goedkope Tekken 8 CD-sleutels om het spel op 26 januari 2024 te kunnen spelen.

31.51€
Tekken 8
Tekken 8
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief