Eneba COM
 
 

Tekken 8 personages blijven zich opstapelen voor release

Tekken 8 personages blijven zich opstapelen voor release

Er wordt verwacht dat Tekken 8 bij de lancering een groot aantal personages zal hebben om uit te kiezen, maar Bandai Namco heeft het misschien wat overdreven. Tot nu toe hebben we in een reeks video's al veel personages uit eerdere games uit de serie hun verschillende vechtkunsten zien tonen. Natuurlijk zijn vechters als Kazuya Mishima en Jin Kazama aanwezig in het spel naast nieuwkomers als Azucena, maar de ontwikkelaars lijken nog meer in petto te hebben voor de fans van het iconische vechtspel.

De legendes zijn terug

Een recente video over Tekken 8 laat niet één, maar meerdere legendarische vechters zien die in dit deel terugkeren naar de vechtarena. Devil Jin, Zafina, Alisa Bosconovich en Lee Chaolan maken hun opwachting in deze video en tonen hun exclusieve vaardigheden en vechtstijlen op spectaculaire wijze voor het plezier van de fans.

 

 

Als je denkt dat er al genoeg personages in Tekken 8 zitten, moet ik je helaas vertellen dat Bandai Namco daar anders over denkt. Gisteren is er nog een gloednieuw personage onthuld. Victor Chevalier is de oprichter van de onafhankelijke strijdkrachten van de VN en de leider van de Raven-eenheid. Deze geraffineerde vechter gebruikt een reeks dodelijke wapens om zijn tegenstanders uit te schakelen, waaronder gevechtsmessen, een katana en een pistool. Hij zal een taaie rivaal blijken te zijn in de vechtarena.

 

 

Victor Chevalier is niet het laatste Tekken 8-personage dat wordt onthuld in de aanloop naar de release van het spel. De laatste vechter in het rooster wordt op 12 november onthuld en maakt een selectie compleet van in totaal 32 verschillende speelbare personages bij de lancering.

Tekken 8 zal zeker geen tekort aan opties hebben voor de spelers. Als je de terugkeer van een van de beste vechtgameseries aller tijden niet wilt missen, gebruik dan onze prijsvergelijker om een goedkope Tekken 8 PlayStation-code te bemachtigen en maak je klaar om op dag één te spelen.

36.48€
Tekken 8
Tekken 8
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief