Kinguin HP
 
 

Pathfinder: Wrath of the Righteous brengt de beste RPG actie terug

Pathfinder: Wrath of the Righteous brengt de beste RPG actie terug
NEWS31 aug. 2021 09:00

Als je aan fantasy rollenspellen denkt, is het eerste dat in je opkomt Dungeons and Dragons. Veel makers van videospelletjes hebben de legendarische tabletop RPG als inspiratiebron voor hun werk gebruikt, waardoor juweeltjes als Baldur's Gate, Neverwinter Nights, Pillars of Eternity, of Pathfinder: Kingmaker. We richten ons vandaag op de Pathfinder franchise, die op het punt staat een nieuw spel te krijgen. Pathfinder: Wrath of the Righteous lanceert op 2 september op de PC, en het brengt de beste eigenschappen van zijn voorganger terug in een episch avontuur gebaseerd op de Pathfinder tafelblad RPG regelset, die een geëvolueerde versie is van de Dungeons and Dragons 3.5 regelset.

 

 

Kingmaker was een verfrissende kijk op het genre, waarin je als de heer van een rijk speelt en alle problemen in het gebied moet aanpakken terwijl je je eigen avonturenagenda doorloopt. Dat is nogal ongewoon voor een fantasy rollenspel, waar je de neiging hebt te beginnen als een gewone held die in kracht groeit door in kerkers boze bedreigingen te verslaan en schatten te verzamelen. Pathfinder: Wrath of the Righteous bevat ook een ongewoon scenario. Het belast je met het leiden van een kruistocht tegen een horde wezens uit de Abyss die je wereld is binnengevallen. Opnieuw heb je alle vrijheid om je doel te bereiken, namelijk hen terugdrijven en een eind maken aan dit conflict, hoe je maar wilt. Het spel biedt veel speelruimte wat je methoden betreft, en je hoeft niet per se een heilige ridder te zijn, gekleed in glanzend harnas. Je krijgt echter wel te maken met de gevolgen van je beslissingen, die een brede invloed hebben op de wereld om je heen.

Natuurlijk brengt Pathfinder: Wrath of the Righteous brengt enkele nieuwigheden. Het laat je bijvoorbeeld wisselen tussen real-time met pauze en turn-based voor een heel andere spelervaring. Met 25 klassen en 12 rassen om uit te kiezen, biedt het spel je een ongekende mate van aanpassing voor je personage. Het bevat ook nieuwe gameplay-mechanieken, zoals bereden gevechten.

 

 

Pathfinder: Wrath of the Righteous zal zonder enige twijfel een favoriet worden van de fans van klassieke rollenspellen. De enige vraag is nu: welke weg zul je inslaan om de demonische invasie terug te drijven en je wereld te redden?

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Are you ready to travel to the Wizarding World in Hogwarts Legacy? - 62
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief