Eneba COM
 
 

Pathfinder: Wrath of the Righteous krijgt een nieuwe uitbreiding

Pathfinder: Wrath of the Righteous krijgt een nieuwe uitbreiding

Pathfinder: Wrath of the Righteous is nog steeds een solide alternatief voor degenen die zich niet verdiepen in Baldur's Gate III. Hoewel het ongelooflijke succes van Larian's spel alle andere opties uit het RPG-genre lijkt te hebben geschrapt, bieden de Pathfinder-spellen nog steeds een uitstekende ervaring. Zowel Pathfinder: Kingmaker en Pathfinder: Wrath of the Righteous zijn meeslepende avonturen die zich afspelen in een fantasiewereld waar je acties en beslissingen een diepe impact hebben. Of je nu een aspirant heerser bent of de hoofdagent in een kruistocht tegen demonische krachten, in beide spellen ben je betrokken bij de politiek en krijg je te maken met problemen die verder gaan dan die van een gewoon avontuur, wat een nieuwe laag diepte toevoegt aan de gameplay.

Bezoek het Schaduwvlak om tegen een demonenheer te vechten

Pathfinder: Wrath of the Righteous blijft worden uitgebreid met nieuwe verhaallijnen via DLC's, en de nieuwste is zojuist aangekondigd. The Lord of Nothing is een uitbreiding die verder gaat met het verhaal van Sendri en Rekarth, twee van de personages die werden geïntroduceerd in de Through the Ashes DLC. De uitbreiding neemt je mee naar afgelegen hoeken van Golarions om tegen een nieuwe dreiging te vechten en het einde van hun verhaallijn te ontdekken.

 

 

De uitbreiding bevat 15 nieuwe archetypes, nieuwe spreuken, nieuwe feats en een nieuwe metgezel die je vergezelt in een episch avontuur. Als je het verhaal in Through the Ashes nog niet hebt voltooid, krijg je in het laatste hoofdstuk nog steeds toegang tot een nieuwe quest en een nieuwe dungeon. Al deze content zal beschikbaar zijn in de hoofdcampagne van Pathfinder: Wrath of the Righteous.

De release van The Lord of Nothing DLC staat gepland voor 21 november op PC. Zoals gewoonlijk zijn de beste aanbiedingen voor alle Pathfinder-spellen beschikbaar op onze prijsvergelijker, inclusief de goedkoopste Pathfinder: Wrath of the Righteous CD keys naast de uitbreidingen Inevitable Excess, Through the Ashes en The Treasure of the Midnight Isles.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief