You are here
We also support
 
 
 
 

Pathfinder: Wrath of the Righteous krijgt een enorme patch

Pathfinder: Wrath of the Righteous krijgt een enorme patch
NEWS 23 sep. 2021 14:00

Het lijkt erop dat er geen release zonder problemen is. Als het geen problemen zijn die direct met de lancering van een spel te maken hebben, moeten we het hebben over bugs in de uiteindelijke versie. Pathfinder: Wrath of the Righteous had eerder deze maand een vlotte lancering op Steam, en het kan als een succes beschouwd worden. Er waren genoeg spelers die wachtten op het nieuwe rollenspelavontuur gebaseerd op Paizo's tabletop RPG, en over het algemeen lijken ze best tevreden met het spel. Dat wil zeggen als we een flink aantal in het spel aanwezige bugs buiten beschouwing laten, natuurlijk. Hoewel geen ervan spel-brekend is, kunnen ze je Pathfinder: Wrath of the Righteous playthrough tot een vervelende ervaring maken. Gelukkig lijkt het erop dat de mensen bij Owlcat Games zich ervan bewust waren, en ze hebben non-stop gewerkt om veel van deze problemen aan te pakken.

 

 

Het resultaat van die inspanning is niemand minder dan Update 1.0.5g, een patch die veel bugs in Pathfinder: Wrath of the Righteous en draagt ertoe bij dat het spel veel beter wordt. De meeste van deze fixes hebben te maken met quests en gameplay problemen, dus we gaan hier geen lijst plaatsen om spoilers te vermijden als je je nog niet verdiept hebt in het epische avontuur dat het spel biedt. Als je alle details wilt weten, kun je kijken in Pathfinder: Wrath of the Righteous Update 1.0.5g patch notes.

Pathfinder: Wrath of the Righteous biedt je een unieke rollenspel ervaring waarin je het bevel voert over een kruistocht tegen de demonen die je wereld zijn binnengevallen. Met een overvloed aan klassen om uit te kiezen en de mogelijkheid om te wisselen tussen turn-based en real-time met pauze als gameplay modes, is het spel uitstekend geschikt voor liefhebbers van klassiekers uit het genre zoals Baldur's Gate, Icewind Dale, Pillars of Eternity, of zijn voorganger, Pathfinder: Kingmaker. Je kunt de beste prijs vinden om Pathfinder: Wrath of the Righteous te kopen op onze prijsvergelijker. Het is ook een perfecte optie om van te genieten terwijl je wacht op de release van Baldur's Gate III.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief