Nieuwste DLC voor Pathfinder: Wrath of the Righteous aangekondigd

Nieuwste DLC voor Pathfinder: Wrath of the Righteous aangekondigd

Ontwikkelaar Owlcat Games (Warhammer 40.000: Rogue Trader) heeft de zesde en laatste uitbreidings-DLC voor zijn veelgeprezen cRPG Pathfinder: Wrath of the Righteous onthuld. A Dance of Masks brengt spelers terug naar het begin van alles in een laatste liefdesbrief aan de Knight Commander en hun trouwe metgezellen. Spelers moeten zich klaarmaken voor de ultieme reis wanneer A Dance of Masks op 13 juni 2024 wordt uitgebracht voor pc en consoles.

In Pathfinder: Wrath of the Righteous - A Dance of Masks moeten spelers metgezellen van de riddercommandant verzamelen en terugkeren naar de stad Kenabres, die is verwoest en nu uit de as is herbouwd. Het stadsfeest kan worden gevierd met je overwinningen terwijl je gezellig samen bent met vrienden en geliefden. Vuurwerk is gereserveerd voor spelers die erin slagen de plannen van de schurken te dwarsbomen en de dreiging voor eens en voor altijd te beëindigen.

 

 

Pathfinder: Wrath of the Righteous - A Dance of Masks benadrukt Owlcat Games 11 nieuwe karakterarchetypes en een nieuw wapen met de mogelijkheid om te wisselen tussen één en twee kanten, evenals volledig ingesproken dialogen. De DLC brengt een dieper niveau van interactie met elke metgezel, met persoonlijke gebeurtenissen die kunnen uitgroeien tot romantische ontmoetingen. In het nieuwe avontuur door Kenabres komen we het fort van een nieuwe vijand tegen, maar als de uitdaging nog niet genoeg is, voegt de DLC een buitenaardse arena toe waar spelers hun vaardigheden kunnen testen tegen echt mythische vijanden.

Pathfinder: Wrath of the Righteous is een verhaalgedreven isometrische RPG waarin spelers hun eigen gecreëerde personages meenemen naar de Worldwound om de kloof in de Abyss te dichten en vrede te brengen in een verscheurde natie. Hoe dit wordt bereikt is aan de speler om te beslissen. Met 25 klassen, 12 spelersrassen en een eindeloos arsenaal aan magie en vaardigheden ligt het verhaal van Worldwound in de handen van de spelers. Velen zeggen dat Pathfinder: Wrath of the Righteous robuustere en complexere aanpassingsmogelijkheden heeft dan Baldur's Gate III.

A Dance of Masks is verkrijgbaar op 13 juni 2024, als standalone pakket of als onderdeel van Pathfinder: Wrath of the Righteous - Season Pass 2 voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc via Steam, Epic Games Store en GOG, evenals macOS. cRPG-liefhebbers kunnen onze prijsvergelijker bekijken voor de goedkoopste deals voor Pathfinder: Wrath of the Righteous en maak je klaar voor het gemaskerd bal.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief