Instant Gaming EU
 
 

The Lord of Nothing breidt het verhaal uit in Pathfinder: Wrath of the Righteous

The Lord of Nothing breidt het verhaal uit in Pathfinder: Wrath of the Righteous

Pathfinder: Wrath of the Righteous biedt een van de beste avonturen in het CRPG-genre. Door de release van Baldur's Gate III is het een tijdje onder de radar verdwenen, maar Owlcat Games heeft het naar de voorgrond gehaald met de release van een nieuwe uitbreiding. Natuurlijk is het op dit moment een onmogelijke opgave om de creatie van Larian te overtreffen, dus hebben de makers van Wrath of the Righteous besloten om zich te richten op waar ze het beste in zijn, namelijk het toevoegen van variatie aan de gameplay en het uitbreiden van het verhaal.

In Pathfinder: Wrath of the Righteous leid je een kruistocht tegen een machtige demonenheer. Het spel is uitgebreid met nieuwigheden en nieuwe verhalen door middel van verschillende DLC's, en nu brengt Pathfinder: The Lord of Nothing een einde aan het verhaal dat begon in de uitbreiding Through the Ashes. De nieuwe DLC volgt Sendri en Rekart terwijl ze aan een nieuw spannend avontuur beginnen terwijl de Kruistocht vordert. Met gloednieuwe bondgenoten, machtige vijanden en een overvloed aan nieuwe locaties om te verkennen, biedt de nieuwe uitbreiding je volop mogelijkheden voor avontuur.

 

 

Veel nieuwe archetypes om uit te kiezen

De meest opvallende toevoeging in Pathfinder: The Lord of Nothing is de introductie van vijftien nieuwe archetypes, één voor elke klasse in het spel. Elk van hen heeft unieke vaardigheden en biedt je een nieuwe manier om van het spel te genieten, ook tijdens de hoofdcampagne. Door de toevoeging van verschillende nieuwe mythische feats zullen sommige oude archetypes radicaal veranderen. Corruptor is bijvoorbeeld een vaardigheid waarmee je gifimmuniteit kunt omzeilen, waardoor alle archetypes die ze gebruiken behoorlijk dodelijk worden. Er zijn ook veranderingen in de manier waarop verschillende bonussen voor AC worden gestapeld, en verbeteringen in hoe Heavy armour werkt, waardoor het een levensvatbare optie wordt in gevechten.

Als je een fan bent van de Pathfinder tabletop RPG of op zoek bent naar een spel dat net zo meeslepend en compleet is als Baldur's Gate III, dan moet je de beste deals voor Pathfinder: The Lord of Nothing PC keys bekijken om je ervaring in Pathfinder: Wrath of the Righteous uit te breiden.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief