De regisseurs van Avowed delen meer details over het spel

De regisseurs van Avowed delen meer details over het spel

Avowed is een aankomend RPG-avontuur van Obsidian Entertainment dat ergens dit jaar wordt uitgebracht. De studio gebruikt al haar ervaring in het maken van spellen met een diep verhaal om een spannend avontuur te ontwikkelen dat zich afspeelt in de Living Lands, een specifieke regio van de wereld Eora. Dit universum zal veel fans van het RPG-genre bekend voorkomen, omdat het dezelfde plek is die je kunt bezoeken in Pillars of Eternity. Avowed biedt echter een compleet andere kijk op de wereld, want het is een first-person fantasy actie-RPG. In het spel speel je als een afgezant die de geruchten over een zich verspreidende plaag in de Living Lands moet onderzoeken.

Avowed plaatst je in een uitgestrekte fantasiewereld bevolkt door mysterieuze wezens en biedt je vele mogelijkheden om de gevaren van de Living Lands het hoofd te bieden. Je kunt ervoor kiezen om verschillende vaardigheden te ontwikkelen om het tegen je vijanden op te nemen in heftige gevechten, en je kunt ook de hulp inroepen van metgezellen die je zullen steunen bij je inspanningen.

Verken Eora als nooit tevoren

Onlangs ontdekten we meer details over Avowed in een video die werd becommentarieerd door de regisseurs van het spel. De beelden geven een gedetailleerd overzicht van veel aspecten van het spel en onthullen locaties, vechtmechanismen en een vertakkende verhaallijn waarin je beslissingen ertoe doen.

 

 

Avowed is klaar om een van de grote releases van 2024 te worden in het RPG-genre en zou vooral populair moeten zijn bij liefhebbers van games met een geweldige verhaallijn. We zullen nog heel wat maanden moeten wachten om het spel te kunnen spelen, want het komt pas volgend najaar uit. Maar Obsidian Entertainment zal ons voor die tijd zeker meer kansen geven om meer over het spel te weten te komen. Vergeet natuurlijk niet dat de beste aanbiedingen om Avowed te preorderen beschikbaar zullen zijn met onze prijsvergelijker vóór de release.

  • Officiële website : Avowed
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : Xbox Game Studios
  • Ontwikkelaar : Obsidian Entertainment
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief