Avowed krijgt een verbeterd gevechtssysteem

Avowed krijgt een verbeterd gevechtssysteem

Avowed wordt een van de belangrijke releases van 2024. Obsidian Entertainment kondigde zijn aankomende role-playing game een tijdje geleden aan en sindsdien heeft de studio er veel details over onthuld. Ze zijn echter niet allemaal positief ontvangen. In januari werd een gameplay showcase van Avowed vrijgegeven en het spel zag er in veel opzichten geweldig uit. De gevechten voelden echter een beetje onhandig en onresponsief aan.

Gelukkig zal dit niet het geval zijn als het spel volgend jaar november uitkomt, want Obsidian heeft bevestigd dat er actief aan wordt gewerkt om het veel beter te maken. Gevechten zijn een belangrijk onderdeel van het avontuur en spelen een belangrijke rol in het spel. We konden er al een kijkje in nemen in de recente deep dive video die is uitgebracht voor de nieuwste Xbox Games Showcase.

 

 

Werk in uitvoering

Obsidian was van plan om dit aspect van Avowed vanaf het begin te polijsten, maar dit proces is veel sneller gegaan door de feedback die we kregen na de video van januari. De vijanden en de algehele gevechten voelden in de eerste video een beetje onresponsief aan, maar de meest recente liet een aantal verbeteringen zien. Nu hebben de ontwikkelaars bevestigd dat het nog steeds werk in uitvoering is en dat de versie van Avowed die bij de release beschikbaar is nog beter moet aanvoelen. Avowed gameplay director Gabe Paramo heeft hierover gesproken in een recent interview met Windows Central, waarin hij zei dat ze dit soort reacties op de eerste gameplay video hadden verwacht en dat het de studio hun prioriteiten heeft doen veranderen.

De release van Avowed op 12 november biedt Obsidian een nieuwe kans om te laten zien dat de studio storytelling beheerst en een van de beste blijft in het creëren van meeslepende en spannende RPG-ervaringen. The Outer Worlds was daar een goed voorbeeld van. We zullen een paar maanden moeten wachten om te zien of Avowed waarmaakt wat er is beloofd. Natuurlijk kun je er zeker van zijn dat de beste aanbiedingen om Avowed te pre-orderen vóór de release beschikbaar zullen zijn met onze prijsvergelijker.

  • Officiële website : Avowed
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : Xbox Game Studios
  • Ontwikkelaar : Obsidian Entertainment
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief