Tekken 8 toont Nina Williams in actie

Tekken 8 toont Nina Williams in actie

Bij de aankondiging van Tekken 8 waren we benieuwd naar de nieuwe mogelijkheden die het spel zou bevatten. Vernieuwen in vechtspellen en tegelijkertijd de fans het soort inhoud geven dat ze verwachten kan best moeilijk zijn, vooral bij langlopende series als Tekken, die samen met Street Fighter sinds zijn ontstaan aan de top staat. Het nieuwe deel in de populaire serie zal de terugkeer van veel iconische vechters zien, en Bandai Namco heeft zojuist de verschijning van Nina Williams bevestigd met een nieuwe gameplayvideo die haar in een gloednieuwe outfit toont. Je kunt veel van haar klassieke en nieuwe aanvallen en combo's ontdekken in de onderstaande gameplayvideo.

 

 

Tekken 8 bevat een nieuw gevechtssysteem

De video is onthuld ter gelegenheid van de Tekken World Tour 2022 Global Finals, en hij is vergezeld van een andere die licht werpt op de nieuwe gameplaymechanieken in Tekken 8. Bandai Namco wil de voorkeur geven aan een agressievere gameplaystijl en heeft enkele veranderingen geïntroduceerd die in die richting duwen. Het Rage systeem keert terug in Tekken 8, maar Rage Drives zijn verwijderd. Rage Arts doen meer schade naarmate je gezondheid lager is en de activeringscommando's hiervoor zijn gelijkgetrokken voor alle spelers, die ze nu kunnen activeren door op "forward diagonal down and both punches" te drukken.

Tekken 8 laat je ook je verloren gezondheid afdekken met het Recoverable Gauge systeem. Een deel van de gezondheid die je verliest tijdens het blokkeren zal verschijnen als een witte balk, en je zult die voor een beperkte tijd kunnen herstellen als je erin slaagt enkele klappen op je tegenstanders te laten landen of hen te laten blokkeren. 

 

 

Dan is er het Heat System, waarmee een vechter voor korte tijd krachtiger kan worden. In de hittetoestand worden sommige aanvallen krachtiger, brengen je slagen schade toe, zelfs als ze geblokkeerd worden, en kun je de speciale aanvallen Heat Smash en Heat Dash uitvoeren. Je kunt eenmaal per ronde op verzoek de hittestaat binnengaan en die duurt 10 seconden, maar als je je tegenstander raakt, stopt de timer, dus hij kan worden verlengd als je in de aanval gaat.

Met deze toevoegingen is het nieuwe gevechtssysteem in Tekken 8 zeker in het voordeel van offensieve spelers, maar het maakt het spel ook veel tactischer. Profiteren van het Heat System zal in veel wedstrijden de doorslag geven. Helaas zullen we nog even moeten wachten om ervan te kunnen genieten, want Tekken 8 heeft nog steeds geen releasedatum. Maar je kunt de beste prijzen bekijken om je Tekken 8 code voor PC, PlayStation 5 en Xbox Series X/S te pre-orderen.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

44.22€
Tekken 8
Tekken 8
Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief