Eneba COM
 
 

Vampire Survivors krijgt nieuwe gratis content

Vampire Survivors krijgt nieuwe gratis content

Ontwikkelaar Poncle blijft investeren om Vampire Survivors aantrekkelijker te maken voor zijn fans, als dat al mogelijk is. Het spel is al een van de grootste indiehits van de afgelopen jaren en de klonen ervan verschijnen in alle winkels, maar het origineel blijft de voorkeursoptie voor fans van roguelite bullet hell actiegames. Hoewel het heel eenvoudig is om Vampire Survivors te leren spelen, is het een hele uitdaging om alle mogelijke wapencombinaties onder de knie te krijgen en alle personages en prestaties in het spel vrij te spelen.

De content in Vampire Survivors is onlangs uitgebreid met twee DLC's. Zowel Tides of the Foscari als Legacy of the Moonspell introduceren nieuwe scenario's, klassen, wapens, krachtige vijanden en gameplaymechanieken om je ervaring in het spel te verbeteren. Maar Poncle voegt ook nieuwe content aan het spel toe die gratis toegankelijk is, en de volgende update draait daar helemaal om.

De winter komt naar Vampire Survivors

Poncle wil deze kerst voor je opvrolijken met een winterthema voor Vampire Survivors. De Whiteout update voegt een gloednieuw besneeuwd scenario toe waarin je kunt vechten tegen hordes monsters. Het bevat ook een nieuw personage, een nieuw wapen en meer nieuwigheden. Je kunt een eerste blik werpen op wat komen gaat in de officiële video die is onthuld via een publicatie op X (Twitter).

 

 

Hoewel er nog geen releasedatum is bevestigd voor de Whiteout-update, zegt de ontwikkelaar dat deze zeer binnenkort beschikbaar zal zijn op alle platforms. Als je een van de meest verslavende hits van de afgelopen jaren nog moet ontdekken, is onze prijsvergelijker natuurlijk de beste bron van goedkope Vampire Survivors-codes. Als het spel je bevalt, raden we je aan om de uitbreidingen Tides of the Foscari en Legacy of the Moonspell te proberen voor nog meer uren spannende gameplay.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief