Kinguin HP
 
 

Vampire Survivors' The Tiny One update bevat bridge of doom

Vampire Survivors' The Tiny One update bevat bridge of doom
NEWS28 nov. 2022 08:00

Vampire Survivors is een spel dat blijft geven. Na begin oktober de early access te hebben verlaten, heeft de verslavende hit nog een update geïntroduceerd die ontwikkelaar Poncle de "Tiny" heeft genoemd. Ondanks de naam voegt versie 1.1 een nieuw level, een nieuw geheim personage en een nieuwe power-up toe.

 

 

Brug des doods

De nieuwste stage heet The Tiny Bridge, en zoals de naam al aangeeft, zet je vampieroverlevenden vast op een brug die smaller is dan de fan-favoriete Library stage. Om toegang te krijgen tot de Brug moet je eerst tot Level 80 komen in de Inverse Gallo Toren. De beschrijving van het podium luidt: “Two bloodthirsty factions battle atop a bridge, and our heroes find themselves caught in the middle.” De etappe heeft veel choke points, die zowel goed als slecht zijn. Tactieken toegepast in de Bibliotheek zullen ook op de Tiny Bridge goed van pas komen. Verder is het een wanhopig gevecht om te overleven op een heel smal pad. 

Je krijgt ook een nieuw personage genaamd Scorej-Oni, een Japanse Ogre met de kracht van de bliksem. Elke acht levels krijgt hij een Bliksemring. 

De Seal Power-up is de derde feature, waarmee je bepaalde voorwerpen uit je level-up keuzes kunt verbannen om ervoor te zorgen dat je preferente drops krijgt. Volgens de beschrijving: 

“When Sealing a weapon, it will be automatically added to the list of banished weapons at the start of a run. When Sealing an item, the item will not be removed from the loot table, but will turn into a Gold Coin instead, which means this does not affect standard drop rates.”

Tot slot krijg je twee nieuwe achievements, die je het spel moet uitspelen om te ontdekken. 

Vampire Survivors is een verslavend bullet hell-spel met meer dan een voorbijgaande gelijkenis met Castlevania. Ga nu naar onze prijsvergelijker voor een Vampire Survivors PC code tegen de best mogelijke prijs.

  • Sacha Loric Sacha Loric

    Sacha is een fulltime schrijver en tabletop-/videogamespeler die pas laat besefte dat hij deze twee passies als gamedesigner en commentator kon combineren. Sindsdien is hij erin geslaagd om van spel werk en werk te maken.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Are you ready to travel to the Wizarding World in Hogwarts Legacy? - 62
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief