Instant Gaming EU
 
 

Warhammer 40,000: Space Wolf

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Warhammer 40,000: Space Wolf is een turn-based tactisch spel gebaseerd op het populaire Warhammer 40.000-universum. In dit epische avontuur neem je de leiding over een groep elite Space Wolves in een intergalactische oorlog tegen de krachten van Chaos. Naarmate je verder komt in elk level, krijgt je team meer ervaring en nieuwe wapens om hun vijanden te bestrijden. Je bouwt ook machtige bondgenoten op en krijgt toegang tot unieke vaardigheden die tijdens gevechten kunnen worden gebruikt.



    In Warhammer 40,000: Space Wolf moet je strategisch nadenken over hoe je de vaardigheden en uitrusting van je troepen het beste kunt gebruiken om intense gevechten met vijandelijke troepen te overleven. Je hebt toegang tot meer dan 50 verschillende soorten eenheden, van infanterie-eenheden en tanks tot enorme Titanen die hele slagvelden kunnen verwoesten. Elke eenheid heeft zijn eigen unieke stats en mogelijkheden die je zorgvuldig moet beheren als je een kans wilt maken op de overwinning.



    De game bevat ook een spannende single-player campaign mode waarin spelers verschillende maps verkennen en spannende missies uitvoeren die een zorgvuldige planning en strategie vereisen om succesvol te voltooien. Spelers kunnen ook deelnemen aan online multiplayer wedstrijden waar ze hun krachten kunnen meten met andere gamers over de hele wereld.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Warhammer 40k Space Wolf

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Warhammer 40,000: Space Wolf

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief